reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

madzikm i jak namowy..... wskórałaś coś? Mąż się zgodził? Mój na poczatku nie był za, ale jak juz go wzioł pod pachę to chodził zadowolony:-) Tylko nie mógł się nadziwić, że taki lekki:-D. Wózek nawet z małej górki jedzie sam...

zaprzestałam namawiana jak sobie uświadomiłam, że ten wózke ma piankowe kółka, u siebie na równe tereny nie mam co liczyć, nie mówię ostatecznie NIE ale dochodzę, do wniosku, że nasz quinny jest świetny:zawstydzona/y:;-)

reklama
madzikm ty masz speedi sx prawda?
powiedz jak sprawuje sie spacerowka i to siedzisko, ktore ponoc dosc mocno jest do tylu pochylone? wygodnie Zosi?

W S4 absolutnie nie podoba mi sie gondola :no: tylko wersja spacerowa.
Ale wizualnie ci sie nie podoba, czy coś z nią jest nie tak?
Mnie się podoba ten Slalom Jane. Ale drogi jest - cały komplet 3000.

Mnie się podoba ten foteli Casualplay Prima, bo rozkłada się na płasko:
prima-dziecko.jpg

Ale wizualnie ci sie nie podoba, czy coś z nią jest nie tak?
Mnie się podoba ten Slalom Jane. Ale drogi jest - cały komplet 3000.

Mnie się podoba ten foteli Casualplay Prima, bo rozkłada się na płasko:
prima-dziecko.jpg

wizualnie mi sie nie podoba :sorry2:
a fotelik casualplay jest fajny tylko przez to, ze rozklada sie na plasko ponoc malo bezpieczny jest w razie wypadku :dry:

mi sie jane slalom tez podoba ;-)
jest jednym z moich typow dla drugiego dziecka :-p oczywiscie pod warunkiem, ze sie przekonam przy jakims innym egzemplarzu niz ten co stoi u mnie w sklepie, ze to przednie kolo nie skrzypi i dobrze sie prowadzi :-D

a ja pierwszy raz wyjechałam kilka dni temu nasza parasolka:tak: było ciepło więc przetestowałyśmy wózio:tak: i muszę wam powiedzieć że koła pompowane są super:tak: pierwsze co zauważyłam to hałasujące kółka na nierównościach:baffled: wpadnie kółkiem do dziur:baffled: ale to są uroki piankowych kółek:tak: ale ze zniesieniem wózka z ładunkiem nie było problemu:tak: podniosłam do góry i zeszłam po schodach;-)

reklama
Do góry