reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

madzikm i jak namowy..... wskórałaś coś? Mąż się zgodził? Mój na poczatku nie był za, ale jak juz go wzioł pod pachę to chodził zadowolony:-) Tylko nie mógł się nadziwić, że taki lekki:-D. Wózek nawet z małej górki jedzie sam...

zaprzestałam namawiana jak sobie uświadomiłam, że ten wózke ma piankowe kółka, u siebie na równe tereny nie mam co liczyć, nie mówię ostatecznie NIE ale dochodzę, do wniosku, że nasz quinny jest świetny:zawstydzona/y:;-)

reklama
madzikm ty masz speedi sx prawda?
powiedz jak sprawuje sie spacerowka i to siedzisko, ktore ponoc dosc mocno jest do tylu pochylone? wygodnie Zosi?

W S4 absolutnie nie podoba mi sie gondola :no: tylko wersja spacerowa.
Ale wizualnie ci sie nie podoba, czy coś z nią jest nie tak?
Mnie się podoba ten Slalom Jane. Ale drogi jest - cały komplet 3000.

Mnie się podoba ten foteli Casualplay Prima, bo rozkłada się na płasko:
prima-dziecko.jpg

Ale wizualnie ci sie nie podoba, czy coś z nią jest nie tak?
Mnie się podoba ten Slalom Jane. Ale drogi jest - cały komplet 3000.

Mnie się podoba ten foteli Casualplay Prima, bo rozkłada się na płasko:
prima-dziecko.jpg

wizualnie mi sie nie podoba :sorry2:
a fotelik casualplay jest fajny tylko przez to, ze rozklada sie na plasko ponoc malo bezpieczny jest w razie wypadku :dry:

mi sie jane slalom tez podoba ;-)
jest jednym z moich typow dla drugiego dziecka :-p oczywiscie pod warunkiem, ze sie przekonam przy jakims innym egzemplarzu niz ten co stoi u mnie w sklepie, ze to przednie kolo nie skrzypi i dobrze sie prowadzi :-D

a ja pierwszy raz wyjechałam kilka dni temu nasza parasolka:tak: było ciepło więc przetestowałyśmy wózio:tak: i muszę wam powiedzieć że koła pompowane są super:tak: pierwsze co zauważyłam to hałasujące kółka na nierównościach:baffled: wpadnie kółkiem do dziur:baffled: ale to są uroki piankowych kółek:tak: ale ze zniesieniem wózka z ładunkiem nie było problemu:tak: podniosłam do góry i zeszłam po schodach;-)

reklama
Do góry