reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Raczej nie ma takich. Parasolka ma być mała i lekka, a pompowane koła są duże i dużo ważą :-).jeśli bym kupiła paraosolkte to tylko z pompowanymi ale czy takie są? i pewnie będą wagowo do quinny podobne
Lajla83
Fanka BB :)
madzikm ja mam koła piankowe ale naprawdę pompowane koła są rewelacyjne nie ma porównania z piankowymiagutek - a jaki miałas wózek z gondolą?
my gondola też quinny
roksi - twoja parasolka ma pompowane kółka?
jeśli bym kupiła paraosolkte to tylko z pompowanymi ale czy takie są? i pewnie będą wagowo do quinny podobne
na pewno nie ma takich parasolek
tulipanek
Hej dziewczyny ja tez jestem mama marcowa,ale rzadko zagladam jakos na forum.Wlasnie sobie przegladam dzisiejsze posty i jezeli moge cos wtracic w sprawie tej parasolki z pompowanymi kolkami to ja mam taka.To sa kolka pompowane na 99 %,bo macam je i porownuje do pompowanych z buzza i to to samo.Ale do rzeczy:-)
Ta parasolka to chicco ct 04,zaplacilam za niego 420 zl i jestem bardzo zadowolona,swietny wozek,polecam wam goraco.Nie ma tylko palaka z przodu,ale wiem ze sa spacerowki chicco co maja te palaki z przodu i nie sa wiele drozsze.Mialam przy pierwszym dziecku taka zwykla parasolke(8 lat temu to bylo) i jest bez porownania.Rozklada sie do pozycji lezacej,prowadzi sie bosko,naprawde rewelacja.Na Allegro napewno bedzie tansza o polowe,pozdrawiam.;-)
Ta parasolka to chicco ct 04,zaplacilam za niego 420 zl i jestem bardzo zadowolona,swietny wozek,polecam wam goraco.Nie ma tylko palaka z przodu,ale wiem ze sa spacerowki chicco co maja te palaki z przodu i nie sa wiele drozsze.Mialam przy pierwszym dziecku taka zwykla parasolke(8 lat temu to bylo) i jest bez porownania.Rozklada sie do pozycji lezacej,prowadzi sie bosko,naprawde rewelacja.Na Allegro napewno bedzie tansza o polowe,pozdrawiam.;-)
A
Agutek
Gość
sorki, że dopiero teraz dotarłam do tego postu
siedzisko nie jest bardzo pochylone do tyłu, tak wygląda na zdjęciu. Jak Zosia była młodsza to miała poduszkę pod plecami i wtedy całkeim pionowo siedziała, poza tym ona jest szczupła i bez poduchy latała na boki. Teraz w kombinezonie jeździ więc poducha w ogóle nie jest potrzebna. Dokupiłam pałąk, Zosia się go trzyma i nie ma mowy o pochyleniu do tyłu. Myślę, że jest jej bardzo wygodnie:-)a co najważniejsze wózek się sprawdził w górach, strome zjazdy (hamulec ręczny), lekki, skrętny, ale jakieś tam wady ma;-)
dzieki za odpowiedz :-)
a masz moze jakies zdjecie malej w spacerowce? moze moglabys na zamknietym umiescic? bylabym wdzieczna ;-)
agutek - a jaki miałas wózek z gondolą?
my gondola też quinny
roksi - twoja parasolka ma pompowane kółka?
jeśli bym kupiła paraosolkte to tylko z pompowanymi ale czy takie są? i pewnie będą wagowo do quinny podobne
z gondola mialam mutsy
a parasolki na pompowanych kolach nie ma...wtedy nie bylaby juz parasolka hihi
Hej dziewczyny ja tez jestem mama marcowa,ale rzadko zagladam jakos na forum.Wlasnie sobie przegladam dzisiejsze posty i jezeli moge cos wtracic w sprawie tej parasolki z pompowanymi kolkami to ja mam taka.To sa kolka pompowane na 99 %,bo macam je i porownuje do pompowanych z buzza i to to samo.Ale do rzeczy:-)
hej...to nie sa pompowane kola
blueberry77
Poza tym CT04 waży 9,5 kg, czyli tylko o 2,5 kg mniej niż mój trójkołowiec.
A
Agutek
Gość
Poza tym CT04 waży 9,5 kg, czyli tylko o 2,5 kg mniej niż mój trójkołowiec.
i mój
dlatego sie nie zdecydowalam na chicco, bo co ta za zmiana na wozek o tylko troche wiecej jak 2kg lzejszy hihi
Lajla83
to są koła piankowe są takie sama jak w ct05 z tym że mają większą średniceHej dziewczyny ja tez jestem mama marcowa,ale rzadko zagladam jakos na forum.Wlasnie sobie przegladam dzisiejsze posty i jezeli moge cos wtracic w sprawie tej parasolki z pompowanymi kolkami to ja mam taka.To sa kolka pompowane na 99 %,bo macam je i porownuje do pompowanych z buzza i to to samo.Ale do rzeczy:-)
blueberry77
he hei mój
reklama
ewa0381
A ja nie biore udzialu w tej dyskusji, bo po prostu nie mam żadnej spacerówki, ani parasolki:-) Zastanawiam się czy w ogóle będzie mi potrzebna skoro córcia już chodzi. Teraz na spacerach albo ją noszę (jest lekka więc to żaden problem), albo chodzi na własnych nóżkach, a wiosną czy latem to już napewno będzie biegała. I znając moje dziecko, to nie da się uwięzić w spacerówce.