reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
agutek - a jaki miałas wózek z gondolą?
my gondola też quinny

roksi - twoja parasolka ma pompowane kółka?

jeśli bym kupiła paraosolkte to tylko z pompowanymi ale czy takie są? i pewnie będą wagowo do quinny podobne:-p
madzikm ja mam koła piankowe:tak: ale naprawdę pompowane koła są rewelacyjne nie ma porównania z piankowymi:no:
na pewno nie ma takich parasolek:no:

Hej dziewczyny ja tez jestem mama marcowa,ale rzadko zagladam jakos na forum.Wlasnie sobie przegladam dzisiejsze posty i jezeli moge cos wtracic w sprawie tej parasolki z pompowanymi kolkami to ja mam taka.To sa kolka pompowane na 99 %,bo macam je i porownuje do pompowanych z buzza i to to samo.Ale do rzeczy:-)

Ta parasolka to chicco ct 04,zaplacilam za niego 420 zl i jestem bardzo zadowolona,swietny wozek,polecam wam goraco.Nie ma tylko palaka z przodu,ale wiem ze sa spacerowki chicco co maja te palaki z przodu i nie sa wiele drozsze.Mialam przy pierwszym dziecku taka zwykla parasolke(8 lat temu to bylo) i jest bez porownania.Rozklada sie do pozycji lezacej,prowadzi sie bosko,naprawde rewelacja.Na Allegro napewno bedzie tansza o polowe,pozdrawiam.;-)

sorki, że dopiero teraz dotarłam do tego postu:zawstydzona/y:

siedzisko nie jest bardzo pochylone do tyłu, tak wygląda na zdjęciu. Jak Zosia była młodsza to miała poduszkę pod plecami i wtedy całkeim pionowo siedziała, poza tym ona jest szczupła i bez poduchy latała na boki. Teraz w kombinezonie jeździ więc poducha w ogóle nie jest potrzebna. Dokupiłam pałąk, Zosia się go trzyma i nie ma mowy o pochyleniu do tyłu. Myślę, że jest jej bardzo wygodnie:-)a co najważniejsze wózek się sprawdził w górach, strome zjazdy (hamulec ręczny), lekki, skrętny, ale jakieś tam wady ma;-)

dzieki za odpowiedz :-)
a masz moze jakies zdjecie malej w spacerowce? moze moglabys na zamknietym umiescic? bylabym wdzieczna ;-)

agutek - a jaki miałas wózek z gondolą?
my gondola też quinny

roksi - twoja parasolka ma pompowane kółka?

jeśli bym kupiła paraosolkte to tylko z pompowanymi ale czy takie są? i pewnie będą wagowo do quinny podobne:-p

z gondola mialam mutsy :happy:
a parasolki na pompowanych kolach nie ma...wtedy nie bylaby juz parasolka hihi :-D

Hej dziewczyny ja tez jestem mama marcowa,ale rzadko zagladam jakos na forum.Wlasnie sobie przegladam dzisiejsze posty i jezeli moge cos wtracic w sprawie tej parasolki z pompowanymi kolkami to ja mam taka.To sa kolka pompowane na 99 %,bo macam je i porownuje do pompowanych z buzza i to to samo.Ale do rzeczy:-)

Ta parasolka to chicco ct 04,zaplacilam za niego 420 zl i jestem bardzo zadowolona,swietny wozek,polecam wam goraco.Nie ma tylko palaka z przodu,ale wiem ze sa spacerowki chicco co maja te palaki z przodu i nie sa wiele drozsze.Mialam przy pierwszym dziecku taka zwykla parasolke(8 lat temu to bylo) i jest bez porownania.Rozklada sie do pozycji lezacej,prowadzi sie bosko,naprawde rewelacja.Na Allegro napewno bedzie tansza o polowe,pozdrawiam.;-)

hej...to nie sa pompowane kola :no:

to są koła piankowe:tak: są takie sama jak w ct05 z tym że mają większą średnice:tak:

reklama
A ja nie biore udzialu w tej dyskusji, bo po prostu nie mam żadnej spacerówki, ani parasolki:-) Zastanawiam się czy w ogóle będzie mi potrzebna skoro córcia już chodzi. Teraz na spacerach albo ją noszę (jest lekka więc to żaden problem), albo chodzi na własnych nóżkach, a wiosną czy latem to już napewno będzie biegała. I znając moje dziecko, to nie da się uwięzić w spacerówce.

Do góry