reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Agutek mnie się podoba 1 i 3 . 3 bardziej praktyczny i tez ładny. A pierwszy niby bardziej dla dziewczynki ale ja tak za bardzo nie patrze pod tym kątem i kupuje dużo niebieskich rzeczy bo bardzo lubię ten kolor.

reklama
Mi tez sie podoba wersja 3 tylko na allegro widzialam ja w innej wersji, tzn. nie czarno-zielono-niebieski tylko granatowo-zielono-niebieski i w tej wersji to juz mi sie nie podoba :no:

a mojemu mezowi nie podoba sie zaden :-D
i wez tu sie zdecyduj na cos :-p

simama - u nas pchacz był atrakcyjny bardzo króciutko ok 3 tyg., potem zaczęła sam chodzić i blatem rzadko się bawi, myślę,że dla dziecko, które później zacznie chodzić jest to ciekawa zabawka

agutek - mi się podoba przedostatni. Masz rację, że waga to najwazniejsze kryterium. Solidny wózek z dodatkami macie dlatego teraz, na waszym miejscu, wybrałabym coś taniego i lekkiego. 600 zł za parasolkę na wypady to dla mnie za dużo. Nie dopuszczasz innych marek? ten chicco roski chyba tańszy i lekki i bernadettki też tani, coneco są tanie. No ale jak masz kaskę to kupuj co Ci się podoba:tak:

madzikm jestem zwolenniczka kupowania porzadnych wozkow ;-)
wole wydac wiecej, ale raz a dobrze i o firmie jane slyszalam bardzo dobre opinie :-)
bralam pod uwage chicco, ktore jest tansze, ale niestety ponoc wozeczki sa slabe jakosciowo i bardzo szybko rdzewieja i sie psuja, do tego kolka ponoc maja kiepskie :-(

sama oczywiscie nie wiem, bo nie uzywalam, ale opieram sie na opiniach innych :tak:

no i nie znalazlam jakis takich porzadnych spacerowek wazacych mniej niz 6kg
praktycznie wszystkie tansze waza od 7kg wzwyz, a dzisiaj przymierzylam sie do spacerowek tyle wazacych i niestety za ciezkie sa :eek:

owszem, wolalabym duzo mniej wydac na wozek, ale w tym momencie kryterium amortyzacji kol, wygody dziecka i jakosci jest wazniejsze, wiec jestem sklonna zaplacic wiecej ;-)

teraz tylko mamy utarczki z mezem, ktory kolor wybrac :szok:
z jednej strony fajne sa te jaskrawe kolorki, a z drugiej zastanawiamy sie czy nie za bardzo jaskrawe?

obojgu podoba nam sie kolor czarno-zolty tylko czy latem nie bedzie w tej czerni za goraco?

rany....co za dylematy :-D
co ogladamy te wozki to za kazdym razem wybieramy inny kolor :-D

ha! stalo sie! :-D
kupilam wlasnie wozek :-p
a wszystko dzieki temu, ze przez przypadek znalazlam sklep internetowy, w ktorym wlasnie jest promocja na Jane!!!! :-)
koszt przesylki za free a wozek za 499zl :szok:
normalnie wyjdzie mi stowke taniej niz jak na allegro z kosztami przesylki :-)

ha! stalo sie! :-D
kupilam wlasnie wozek :-p
a wszystko dzieki temu, ze przez przypadek znalazlam sklep internetowy, w ktorym wlasnie jest promocja na Jane!!!! :-)
koszt przesylki za free a wozek za 499zl :szok:
normalnie wyjdzie mi stowke taniej niz jak na allegro z kosztami przesylki :-)

a jaki kolor w końcu?

z tymi markami wózków to bywa różnie:baffled: ja z Mutsy jestem bardzo zadowolona:tak: a Agutek nie bardzo bo coś się działo z osią skrętną:baffled: ja obejrzałam wszystkie spacerówki i parasolki na allegro i po prostu najbardziej podobał mi się Chicco:tak: ale chyba najbardziej podobał mi się kolor:-D warunkiem był jeszcze taki że wózek ma się rozkładać prawie na płasko:tak:

reklama
Do góry