reklama
JustineMyMind
Mama Laureńki
ja też wole nie kupować bo bym od razu dała, na Mikołaja chce jej dac coś grającego, w ogóle musze kupić jakieś pudełko na zabawki bo na razie w rękach nosze je z pokoju do pokojuHehe ja po prostu jeszcze nie kupiłam, więc mam problem z głowy z wcześniejszym dawaniem
Dzisiaj babcia już dała swój prezent na święta - krzesełko do karmienia, dzisiaj złożyłam i kaszke już jadła w nim nie na moich kolanach
młoda jeszcze mi nie śpi, leży sobie z babcią w łóżku bo zrobiła ....kupe i wietrze pokój
bernadettka
Opiekuńcza mamusia
U nas też większe zainteresowanie pudełkami, opakowaniami niż zawartością. Trzeba tylko uważać bo zawsze ugryzie kawałek papierka i wszamie jak nie zabiorę w pore
nasza ostatnio zjadła karteczkę samoprzylepną, ale naszczęście wydaliła je z kupką, a co do prezentów, to kupilismy jej zestaw płytek z kolekcji " muzyka bobasa"
A
Agutek
Gość
Kupiłam dzisiaj córeczce na Mikołajki garnuszek na klocuszek
Mam nadzieję, że jej przypadnie do gustu Na razie mąż kazał schować do szafy, żeby przypadkiem nie znalazła
Mam nadzieję, że jej przypadnie do gustu Na razie mąż kazał schować do szafy, żeby przypadkiem nie znalazła
T
tigger
Gość
my za tydzien jedziemy do Polski i zostajemy prawie do Sylwestra, wiec stwierdzilismy, ze nie bedziemy tam ze soba targac prezentu dla Olivki i damy jej teraz;-)no i kupilismy jej taki stoliczek, gdzie sa rozne rzeczy do wciskania, grania i krecenia:-)
jak bede miala chwile to wkleje na zamknietym zdjecia jak mala sie nim bawi
jak bede miala chwile to wkleje na zamknietym zdjecia jak mala sie nim bawi
Lajla83
Fanka BB :)
ja dzisiaj dostałam pachacza Chicco i muszę powiedzieć że jest super oczywiście mama nie wytrzymała i musiała go poskładac do kupy ale córcia dostanie w czwartek CHODZIK EDUKACYJNY CHICCO_OD SS_ZAWSZE NAJTANIEJ (273255947) - Aukcje internetowe Allegro
A
Agutek
Gość
Hehe dziewczyny a co wy dacie dzieciom na Gwiazdkę ;-) Zniknie te czar prezentów pod choinką
Ja muszę zamówić prezent na święta, ale powiem szczerze, że zastanawiam się czy jednak na allegro. Już ponoć poczta zaczyna świrować i są duże opóźnienia w dostawach i nie chciałabym zostać na wigilię bez prezentu. Więc chyba wolę te 30zł więcej dać, ale kupić na miejscu i mieć pewność, że mam na czas...a w razie reklamacji też łatwiej będzie.
Ja muszę zamówić prezent na święta, ale powiem szczerze, że zastanawiam się czy jednak na allegro. Już ponoć poczta zaczyna świrować i są duże opóźnienia w dostawach i nie chciałabym zostać na wigilię bez prezentu. Więc chyba wolę te 30zł więcej dać, ale kupić na miejscu i mieć pewność, że mam na czas...a w razie reklamacji też łatwiej będzie.
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
W telewizji pokazała się reklama filmu Shrek Trzeci w cenie 39.99 w carrefurze, a w sklepie jest za 49.99 i nikt nie potrafił mi wytłumaczyc dlaczego tak jest, niby 10 zł róznica, ale chodzi o zasadę, normalnie naciągaja ludzi.
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Wydaje mi się, że mają obowiązek sprzedać w takiej cenie jak jest w reklamie.W telewizji pokazała się reklama filmu Shrek Trzeci w cenie 39.99 w carrefurze, a w sklepie jest za 49.99 i nikt nie potrafił mi wytłumaczyc dlaczego tak jest, niby 10 zł róznica, ale chodzi o zasadę, normalnie naciągaja ludzi.