reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

U nas też większe zainteresowanie pudełkami, opakowaniami niż zawartością.:tak: Trzeba tylko uważać bo zawsze ugryzie kawałek papierka i wszamie jak nie zabiorę w pore :tak:

reklama
Hehe ja po prostu jeszcze nie kupiłam, więc mam problem z głowy z wcześniejszym dawaniem :-D
ja też wole nie kupować bo bym od razu dała, na Mikołaja chce jej dac coś grającego, w ogóle musze kupić jakieś pudełko na zabawki bo na razie w rękach nosze je z pokoju do pokoju :baffled:

Dzisiaj babcia już dała swój prezent na święta - krzesełko do karmienia, dzisiaj złożyłam i kaszke już jadła w nim nie na moich kolanach:tak:
młoda jeszcze mi nie śpi, leży sobie z babcią w łóżku bo zrobiła ....kupe i wietrze pokój :szok::baffled::-D

U nas też większe zainteresowanie pudełkami, opakowaniami niż zawartością.:tak: Trzeba tylko uważać bo zawsze ugryzie kawałek papierka i wszamie jak nie zabiorę w pore :tak:

nasza ostatnio zjadła karteczkę samoprzylepną:szok:, ale naszczęście wydaliła je z kupką, a co do prezentów, to kupilismy jej zestaw płytek z kolekcji " muzyka bobasa"

Kupiłam dzisiaj córeczce na Mikołajki garnuszek na klocuszek :tak:
Mam nadzieję, że jej przypadnie do gustu :-p Na razie mąż kazał schować do szafy, żeby przypadkiem nie znalazła :-D :-p

my za tydzien jedziemy do Polski i zostajemy prawie do Sylwestra, wiec stwierdzilismy, ze nie bedziemy tam ze soba targac prezentu dla Olivki i damy jej teraz;-)no i kupilismy jej taki stoliczek, gdzie sa rozne rzeczy do wciskania, grania i krecenia:-)
jak bede miala chwile to wkleje na zamknietym zdjecia jak mala sie nim bawi

Hehe dziewczyny a co wy dacie dzieciom na Gwiazdkę ;-) :-D Zniknie te czar prezentów pod choinką :rofl:
Ja muszę zamówić prezent na święta, ale powiem szczerze, że zastanawiam się czy jednak na allegro. Już ponoć poczta zaczyna świrować i są duże opóźnienia w dostawach i nie chciałabym zostać na wigilię bez prezentu. Więc chyba wolę te 30zł więcej dać, ale kupić na miejscu i mieć pewność, że mam na czas...a w razie reklamacji też łatwiej będzie.

W telewizji pokazała się reklama filmu Shrek Trzeci w cenie 39.99 w carrefurze, a w sklepie jest za 49.99 i nikt nie potrafił mi wytłumaczyc dlaczego tak jest:baffled:, niby 10 zł róznica, ale chodzi o zasadę:wściekła/y:, normalnie naciągaja ludzi:szok::no::wściekła/y:.

reklama
W telewizji pokazała się reklama filmu Shrek Trzeci w cenie 39.99 w carrefurze, a w sklepie jest za 49.99 i nikt nie potrafił mi wytłumaczyc dlaczego tak jest:baffled:, niby 10 zł róznica, ale chodzi o zasadę:wściekła/y:, normalnie naciągaja ludzi:szok::no::wściekła/y:.
Wydaje mi się, że mają obowiązek sprzedać w takiej cenie jak jest w reklamie.

Do góry