reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Sluchjcie, Czy Ktoras Z Was Uzywala Kosmetykow Bubchen?dobre Sa?bo Pani W Sklepie Mi Je Tak Zachwalala I Nie Wiem Czy Tylko Po To,zebym Sie Skusila Czy Naprawde Sa Dobre!?!?!?
Moja Misia Ma Sucha Skore I Podobno Te Akurat Kosmetyki Sa Bardzo Dobre Na Taki Rodzaj Skory!

Nie słyszałam, my uzywamy od początku serię z Nivea, do kapania balsam, a tuż po oliwkę.

reklama
U nas jonhsonn lawendowy się nie sprawadził, mały miał wysuszoną skórę, ja ostatnio odkryłam kosmetyki AS ze schleckera, najpierw babcia przywiozła z Niemiec a teraz nam pod nosem otworzyli:happy:
A bubchen też mieliśmy z niemiec i nawet OK, zwłaszcza kremiki, ale polskich nie próbowałam
Bernadetka a w czwartek do gazety Dziennik dodają płyty z serii akademia rozwoju malucha, był już Mozart, Bach a w ten czw bedzie Vivaldi i to za chyba 6 czy 7 zł każda. Jakość super, całość trwa ok 70 min w twardym opakowaniu, wykonane przez światowe orkiestry ( nie jakieś tam przeróbki ) my kupiliśmy i przed snem REWELACJA:szok::szok::szok:

U nas jonhsonn lawendowy się nie sprawadził, mały miał wysuszoną skórę, ja ostatnio odkryłam kosmetyki AS ze schleckera, najpierw babcia przywiozła z Niemiec a teraz nam pod nosem otworzyli:happy:
A bubchen też mieliśmy z niemiec i nawet OK, zwłaszcza kremiki, ale polskich nie próbowałam
Bernadetka a w czwartek do gazety Dziennik dodają płyty z serii akademia rozwoju malucha, był już Mozart, Bach a w ten czw bedzie Vivaldi i to za chyba 6 czy 7 zł każda. Jakość super, całość trwa ok 70 min w twardym opakowaniu, wykonane przez światowe orkiestry ( nie jakieś tam przeróbki ) my kupiliśmy i przed snem REWELACJA:szok::szok::szok:

My mamy z serii Motzarta i jest rewelacyjny. To super, że jestescie zadoolenie z piosenek na dobranoc, powiem szczerze, że najbardziej z tych wszystkim płytek własnie na tą czekam.;-):-D

Ostatnio rozmawiałyśmy o nocnikach i tak jak pisałam sama nie wiedziałam/nie wiem co o tym myśleć :sorry2: Ale byłam w sklepie i przechodziłam koło nocników i pod wpływem impulsu stwierdziłam, że co mi szkodzi kupić, przecież nie musimy go jeszcze używać, a stać sobie może, najwyżej spróbujemy córencje z nim powoli oswajać, ale nie będziemy do niczego zmuszać jeśli to nie czas na to. Kupiłam jakiś taki Disneya z pozytywką (tandetną jak dla mnie :confused2:gra Lambadę...a fe :eek::cool2:). Posadziłam ostatnio na niego młodą i pierwszą chwilę było ok, ale zaraz potem się rozryczala. Po prostu boi się go, więc nie ma sensu na razie i odstawiłam go. Biedna musiała łapać równowagę by dobrze na nim siedzieć :-D Robimy zatem przerwę i za jakiś tam bliżej nieokreślony czas znowu ją posadzimy i będzie obserwować reakcję :tak:

my znocnikiem jeszcze poczekamy, może w przyszłym roku zaczniemy się oswajać:-) a już wymyśliłam co Wice kupimy jeszcze na gwiazdke i wycziłam na allegro taki mały basenik, i nam sie przyda i do rodziców na działkę i nad morze, no i jeszcze elmo. Właśnie czekam na przesyłkę, tylko obawiam się że to będzie na 15 minut zabawka, ale zobaczymy.

reklama
Do góry