reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Roksi - fajny kombinezon. Zamierzasz do niego zakładać butki czy raczej ciepłe skarpety i śpiworek? Bo ja też mam takie bez butów przyczepionych na dole i się zastanawiam czy mój mały będzie chodził w zimie i czy kupować mu buty, bo szczerze to widziałam tylko takie szmaciane
ja kupie małej buciki kozaczkowe na twardej podeszwie:tak: moja córcia podciąga się i próbuje wstawać więc do zimy myślę że będzie już sama wstawała a może nawet chodziła:tak: narazie ma adidaski na miękkiej podeszwie:tak: mam wrażenie że w zime to dziecku bedzie zimno z miękką podeszwą tym bardziej że my nie mamy śpiworka przy spacerówce tylko takie okrycie na nóżki:tak:

Roksi - fajny kombinezon. Zamierzasz do niego zakładać butki czy raczej ciepłe skarpety i śpiworek? Bo ja też mam takie bez butów przyczepionych na dole i się zastanawiam czy mój mały będzie chodził w zimie i czy kupować mu buty, bo szczerze to widziałam tylko takie szmaciane
ja też mam kombinezon bez butów (właściwie to nie kombinezon tylko kurtka i spodnie) i kupiłam takie na twardej podeszwie, za kostkę, ocieplane. jak będzie jej zimno to kupie kozaczki :tak:

ja dzisiaj bylam poszubutków na zime:tak: i myślałam o kupieniu jakiś dobrych bucików Bartek:tak: ale miły Pan w sklepie uswiadomił mi, że jeśli nawet córcia zacznie chodzic w zime, to ile ona pobiega po tym śniegu:confused: a na sankach, czy w wózku bedzie miała okrycie na nóżki:tak: więc pomyślalam że jak mam wydać 150zł na buty które mała założy tylko do wózka, ewentualnie przejdzie kilka razy po sniegu, to wolę taka inwestycje zrobić w przyszłą zime:tak: więc szukam bucików tańszych nie koniecznie kozaczków mogą byc takie za kostę tylko ocieplane:tak:

u nas widziałam w h&m takie z futerkiem w srodku ale na miękkiej podeszwie:confused: sumie jest jeszcze trochę czasu. Na razie zakładam zrobione przez siebie na szydełku+ grubsza skarpetka

wiecie może do jakiego wieku dziecko waży 18 kg (tak mniej więcej)????-bo wciąż zastanawiam się nad fotelikiem samochodowym- ktoś pisał że podobno te do 18 kg są bezpieczniejsze od tych do 36 kg..

ja dzisiaj bylam poszubutków na zime:tak: i myślałam o kupieniu jakiś dobrych bucików Bartek:tak: ale miły Pan w sklepie uswiadomił mi, że jeśli nawet córcia zacznie chodzic w zime, to ile ona pobiega po tym śniegu:confused: a na sankach, czy w wózku bedzie miała okrycie na nóżki:tak: więc pomyślalam że jak mam wydać 150zł na buty które mała założy tylko do wózka, ewentualnie przejdzie kilka razy po sniegu, to wolę taka inwestycje zrobić w przyszłą zime:tak: więc szukam bucików tańszych nie koniecznie kozaczków mogą byc takie za kostę tylko ocieplane:tak:
150 zł za buciki dla niemowlęcia? :szok: :confused2:Ja kupiłam takie na miękkiej podeszwie, , więc nie do chodzenia (moja sie do tego nie rwie, jak zacznie to pomyśle o kupieniu normalnych)za kostkę, ocieplane, za 14,90 :tak:

słuchajcie ja jestem zwolenikiem dobrych butków dla dziecka i jak trzeba będzie wydam trochę kasy na nie:tak: strasznie jestem uczulona na buty szczególnie zimowe:tak: bo jak dzies pamiętam jak moja mama kupiła siostrze prześliczne kozaczki na zime za 30zł:tak: strasznie pociała się jej nóżka w tych butach, poprostu ten materiał był badziewiarski i niestety siostra trafiła na 2 tyg. do szpitala z zapaleniem pecherza i miedzniczek narkowych:-(

reklama
ja chce kupic takie na twardej podeszwie ale z grubą skarpetą, nie bedzie problemu ze sie noga w grubej skarpetce do buta nie zmiesci. i kosztuja ok 30 pln u mnie w sklepie i uwazam ze sa wporzadku. tu jest link do strony www tego sklepu. osCommerce
jego siedziba jest u mnie blok obok. (więc jakbyscie cos chcialy to moge zawsze pojsc oblukac czy warto.)
Domi03 powiem ci tak, mój syn ktory ma 6.5 roku wazy ok 19-20kg i pamietam ze od wieku 3lat jeździ już w tym normalnym duzym foteliku dla duzych dzieci. a od ok 7mieś do 3 roku jeździł w takim do 36 i był super. Teraz dla Xawka musze kupic taki sam.

Do góry