A
Agutek
Gość
blueberry w Mutsy budka też tak stuka. A powiedz mi śpiworek masz do niego? Ile cię ostatecznie całość wyniosła jeśli mogę zapytać. Ma regulację wyskości rączki? Okrycie na nóżki jest?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie to nie wiem ;-). Ten mi się chyba bardzie podoba z wyglądu i tyle. Wady Speedi są takie, że nie ma barierki (można dokupić od Chicco) i podobno oparcia nie da się postawić całkiem na sztorc, tylko jest w pozycji półleżącej (ale to wiem z internetu, nie sprawdzałam). Ale te czynniki nie wpłynęły na moją decyzję, po prostu obejrzałam kilka wózków i Casualplay mi się najbardziej spodobał .A zadam ci jeszcze jedno pytanie ;-) Pamiętam, że zastanawiałaś się też nad Quinny Speedi SX. Co spowodowało, że jednak go nie wzięłaś?
W sumie to nie wiem ;-). Ten mi się chyba bardzie podoba z wyglądu i tyle. Wady Speedi są takie, że nie ma barierki (można dokupić od Chicco) i podobno oparcia nie da się postawić całkiem na sztorc, tylko jest w pozycji półleżącej (ale to wiem z internetu, nie sprawdzałam). Ale te czynniki nie wpłynęły na moją decyzję, po prostu obejrzałam kilka wózków i Casualplay mi się najbardziej spodobał .
Ja nawet nie wiem, czy w moim wózku się da tak postawić oparcie. Muszę sprawdzić :-).Właśnie czytałam również o tym, że w Quinny nie można postawić siedzenia w pozycji zupełnie pod kątem prostym. Niestety sama nie wiem tylko czy to naprawdę wada, bo nie orientuję się czy dziecku taka pozycja jest wygodna.
Ja nawet nie wiem, czy w moim wózku się da tak postawić oparcie. Muszę sprawdzić :-).
a my kupilismy takie krzesełko i nawet jesteśmy zadowoleni, na razie się sprawdza i Wiktoria lubi w nim siedzieć:-)
NOWE KRZESZEŁKO ALEXIS !! ! REWELACJA!! NOWE !! (247609956) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy