reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Słyszałam, że całkiem fajne są też Happy Belli. Czy któraś używa?
Kupiliśmy Happy 2 MAXI 5-18 kg i czekają - są strasznie duże :confused: Tzn. gumki wokół nóżek są strasznie luźne..

Ja wczoraj ubrałam małego w bluzkę welurową, rajtuzki, spodenki sztruksowe, polarek z kapturem i skarpetki.
Ja mojego podobnie, tylko zamiast bluzki ubrałam mu body z krótkim rękawem i kaftanik i zamiast polarka gruby sweterek dzianinowy z kapturem :tak: Dziś jest tak zimno, że przydałaby się kurtka :eek:
A na zimę mam dla synusia kombinezonik, Morris Mouse 6-9 miesięcy (obstawiam rozmiar 74) z rękawiczkami :happy:

A na zimę mam dla synusia kombinezonik, Morris Mouse 6-9 miesięcy (obstawiam rozmiar 74) z rękawiczkami :happy:
:eek:
No i nie mam nic na zimę :szok: Przymierzyłam dziś małemu ten kombinezonik i jest za mały :szok: Tzn. w cienkim ubranku jeszcze go wcisnęłam, ale już go gniecie w okolicy pieluszki i nogi za długie :szok:

Witam na tym wątku, gratuluje pomysłu, nie ma jak sprawdzone produkty
My pieluszek używamy rossmanowych na dzień a pampers na noc, bo mały śpi w nich do rana. Chusteczki też rosmann,ale sensitiv, bo maja takie kropeczki i są lepsze.
Jeżeli chodzi o kosmetyki to jest taka nowa linia jonhson baby, krem do mycia lub do kąpieli a po ni m balsam. cena przyzwoita w porównaniu no z nivea.
Ignaś dopiero teraz bawi się na macie edukacyjnej którą kupiliśmy 2 mce temu i uwielbia wszelkiego rodzaju gryzaki (ma 2 zęby na dole)
Kiedy zrobiło się zimno kupiliśmy w Smyku kombinezon z polaru podszyty bawełną (50zł) i wg pogody zakładamy pod spód albo cienki pajacyk albo taki welurowy

ale numer kupiłam dzisiaj w Tesco małej tą kurteczkę polarową białą i gościu przy kasie nie odczepił mi tego plastkiu:wściekła/y: a baramka nie zapikała:-D i teraz mój mąż sie śmiej że wygląda jak kardzione:-D teraz męczymy się jak to odczepić:laugh2:

roksi mam taką samą kurtkę hehe :-D
nie wiem czy wzorek ten sam, ale ogólnie krój ten sam jest :-p Ile za nią dawałaś?
50zł ale chyba troszkę za dużą kupiłam 12-18 miesięcy:szok: ale tez kupiłam kożuszek na 9-12 m i jest taki nie za duży:no:
coś mi się pokiełbasiło i myslałam że korzuszek jest na 12-18 więc polarek tez taki kupiłam:baffled:
fajne były w Tesco spioszki dla maluszków:tak: w ogóle teraz jest dużo fajnych rzeczy dla niemowlaczków:tak: a jak byłam w ciąży to był sam badziew:baffled:

Kupiła kombinezon na zimę Coccodrillo. W ogóle nie było rozm. 74...chyba najbardziej chodliwy jest :-D Wzięłam więc 80, bo skoro ma starczyć na pół roku to w końcu kiedyś córa chyba trochę urośnie :-p Wybrałam taki fason, w którym ten rozmiar był najmniejszy...podobał mi się taki jeden kombinezon biało-zielony...normalnie bomba, ale 80-tka była ogromna... :-(
Do tego od razu kupiłam w komplecie czapę zimową :-)

też musze pomysleć o kobinezonie:tak: Agutku wklej fotkę pochwal się:-)
ja się zastanwiam co lepsze cały kombinezon czy osobno spodnie i kurtka:confused:

reklama
Może później....teraz właśnie córa zasypia i nie chcę rabanu robić ;-)
Mi sprzedawczyni poleciła na tym etapie jeszcze kombinezon, a za rok spodnie z kurtką.

Do góry