reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

dziewczyny a wiecie ktore wozki spacerowki maja wyciagane raczki .
ja jestem wysoka a maz jeszcze wyzszy i musimy miec cos wysokiego , narazie pasuje mi ten co mam ale do polski jak bede latac to chce kupic spacerowke
slyszalyscie ktore maja takei raczki i te kola pompowane tez by sie przydaly ale przymkne oko na to :-D

reklama
ja bym kupiła taki w przyszłym roku na lato fajny mały i można go zabrać na wczasy
54bdlb4.jpg

co do Casualplay S4 i S6, to Agutku zastanawiałam się czy nie kupić go wcześniej ale na żywo okazał się lipny i niski bardzo:no:

Hehe...tak właśnie teraz zwróciłam uwagę, że roksi znowu poszła w róż ;-)
Chyba lubisz ten kolor nie? :-p Bo z tego co pamiętam to pokój też robiłaś w tych kolorach :rofl2:

miloku niestety ja nie wiem. Ale lekka spacerówka niestety nie ma pompowanych kół. Jak tylko są pompowane to od razu kilka kg więcej :sorry2:

Hehe...tak właśnie teraz zwróciłam uwagę, że roksi znowu poszła w róż ;-)
Chyba lubisz ten kolor nie? :-p Bo z tego co pamiętam to pokój też robiłaś w tych kolorach :rofl2:
pewnie że lubie:tak: ale tylko u Natalki:tak: jakoś sobie nie wyobrażam inne pokoje w różu:szok:
wkleje na prywatnym zdjęcie pokoju Natki:tak:

TRafiłam dzisiaj w Realu na promocję Huggisów 3 superflex. 78 sztuk za 34 zł. ( wcześniej za prawie 43 były). Inne rodzaje też są poprzeceniane.Jak ktoś jedzie na huggisach warto kupić.

dziewczyny a wiecie ktore wozki spacerowki maja wyciagane raczki .
ja jestem wysoka a maz jeszcze wyzszy i musimy miec cos wysokiego , narazie pasuje mi ten co mam ale do polski jak bede latac to chce kupic spacerowke
slyszalyscie ktore maja takei raczki i te kola pompowane tez by sie przydaly ale przymkne oko na to :-D
Miloku, takie małe parasolki nie mają pompowanych kół :no:. Z regulowaną wysokością rączki pewnie coś znajdziesz. Np.:
GRACO CITISPORT 2007- SUPERPROMOCJA (224240090) - Aukcje internetowe Allegro
albo:
GRACO ULTIMA PLUS GAIA JESZCZE NIZSZA CENA PROMO! (224240091) - Aukcje internetowe Allegro

TRafiłam dzisiaj w Realu na promocję Huggisów 3 superflex. 78 sztuk za 34 zł. ( wcześniej za prawie 43 były). Inne rodzaje też są poprzeceniane.Jak ktoś jedzie na huggisach warto kupić.
Super. Ja w Realu byłam tydzień temu, a teraz mi nie po drodze, chociaż Huggisy 3 właśnie się kończą, a mam Pampersy 4 - ale są za duże.

reklama
Do góry