reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Do dziewczyn, które mają Mutsy!

Czy wam też tak co jakiś czas blokuje się ten system skrętnej osi? Nam co chwilę wpada tam piasek, kamyczki przez co ciężej chodzi ta skrętna oś, czasami tak przyblokowuje się i trze o ramę, przez co zrobiły nam sie na niej rysy. Mąż co chwilę musi czyścić wózek z tych zanieczyszczeń, ale i tak starczy to zaledwie na kilka dni.

Czy wam też tak się robi? Czy znowu my po prostu trafiliśmy na felerny egzemplarz :baffled: Mamy takiego pecha, że często trafia nam się jakiś feler.

Agutek u nas nie ma problemu z osią skrętną, a mamy mutsiaka uzywanego, z allegro. Pędź do serwisu bo taki drogi wózek nie może sie psuć...u nas z kolei, ale to chyba od początku, bo nie sprawdzilismy spacerówki nie blokuje sie na poszczególnych poziomach siedzisko - ale to jak mówiłam wózek używany i tańszy więc Dziadek musi to Boryskowi naprawić.

reklama
Ja mam pościel Feretti. Na razie jednak używam z niej tylko ochraniacz. Poducha i kołdra leżą w szafie :-)
Agutek - to są tylko poszewki i ochraniacz?? Bo mi chodzi o wszystko - podusię i poszewkę na nią, kołderkę i poszewkę i ochraniacz :tak: Na allegro znalazłam tylko poszewki i ochraniacz..

roksi - gdzie kupowałaś tą pościel, bo na allegro nie mogę znaleźć :no:

Agutek - to są tylko poszewki i ochraniacz?? Bo mi chodzi o wszystko - podusię i poszewkę na nią, kołderkę i poszewkę i ochraniacz :tak: Na allegro znalazłam tylko poszewki i ochraniacz..

roksi - gdzie kupowałaś tą pościel, bo na allegro nie mogę znaleźć :no:

Możesz kupić wszystko tylko, że wypełnienie jest bardzo drogie więc ja kupiłam same poszewki (ochraniacz jest w komplecie z poszewkami), a wypełnienie kupiłam inne osobno.

Jeśli któraś z Was jest zainteresowana to w Realu od dzis do 30.08 jest promocja jumbopacków Pampersów - 42,95zl. Bardzo sie tym faktem ucieszyłam bo muszę uzupełnic zapasy :).

Nawiązując do tematu Pampersów, które wczoraj zresztą już zakupiłam :).
Zastanawiam się nad różnicą między 4 i 4+... Kupiliśmy po jednej paczce z każdych i zaczełam je oglądać na wszystkie strony i nie widzę żadnej róznicy...
Nie wiem czy to jakiś marketingowy kruczek czy jest jednak jakas różnica poza tą, że na opakowaniu są inne przedziały w kg - na 4 - 7-18kg a na 4+ 9-20kg. Aaa i "4" jest 72 szt a "4+" 68 szt.

reklama
Nawiązując do tematu Pampersów, które wczoraj zresztą już zakupiłam :).
Zastanawiam się nad różnicą między 4 i 4+... Kupiliśmy po jednej paczce z każdych i zaczełam je oglądać na wszystkie strony i nie widzę żadnej róznicy...
Nie wiem czy to jakiś marketingowy kruczek czy jest jednak jakas różnica poza tą, że na opakowaniu są inne przedziały w kg - na 4 - 7-18kg a na 4+ 9-20kg. Aaa i "4" jest 72 szt a "4+" 68 szt.
Obmacałam je z kazdej strony i tez nie widze roznicy, na wielkosc sa identyczne, moze moja wiecej wkladu? nie wiem.

Do góry