reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

ewa - ja mam chuste taka: babaslings.co.uk
mam tez nosidelko, wiec mam porownanie (oczywiscie moge sie wypowiedziec tylko na temat tej konkretnej chusty)
jest fajna jak trzeba dziecko gdzies w drodze nakarmic, spokojnie maluch moze tez w niej spac:tak:Olivce na pewno jest w niej wygodnie, bo bardzo lubi w niej chodzic, tylko nie odpowiada jej lezenie - woli pozycje siedzaca, albo polsiedzaca:-)
minusem jest to, ze ciezar jesty na jednym ramieniu, a poza tym ma ograniczona regulacje i na mojego duzego meza jest za mala (ale sa chusty lepiej regulowane)
ta chusta ma z kolei ten plus, ze nie ma sznurkow, tylko taki miekki waleczek, wiec nigdzie sie dziecku nie wrzyna, ale to tez ogranicza regulacje

reklama
Blueberry a jaką miałaś chustę i czy się sprawdziła? Moja koleżanka będzie niedługo rodzić i właśnie zastanawia się nad kupnem.
Ja miałam Bebelulu model Lulu. Leżeć młody w niej nie chciał, a w pozycji pionowej jakoś mi zwisał i musiałam go podtrzymywać. Myślę, że ta chusta jest fajna dla noworodka i potem dla starszego dzieciaka do noszenia na biodrze. U nas się nie sprawdziła :no:.

Bogda, znalazłaś już spacerówkę? Ja trafiłam na coś takiego:
zooper.pl
Podoba mi się model Boogie - ma pompowane koła, jest lekki, rozkłada się na płasko i ma siedzisko montowane przodem lub tyłem do kierunku jazdy. Z opisu wygląda idealnie. Jeszcze nie wiem ile kosztuje, jak się dowiem to napiszę.

Mi się z tych Zooperów podoba wersja Hula i Waltz i się nad nim zastanawiam od jakiegoś czasu :tak:
Wygląda tak:

hula-0709.jpg

Poza tym strasznie mi się podoba Casualplay S4 i S6, ale niestety jest bardzo drogi :eek: Także chyba postawię na tego Zoopera, aczkolwiek kto wie czy coś jeszcze nie wynajdę ;-)

Mi się z tych Zooperów podoba wersja Hula i Waltz i się nad nim zastanawiam od jakiegoś czasu :tak:
Wygląda tak:

hula-0709.jpg
Fajny jest bardzo, ale ja mam już wózek z takim małymi kółkami i amortyzacji on nie ma żadnej :no:. Nadaje się do jeżdżenia po chodniku jedynie. Dlatego chciałabym mieć drugi z pompowanymi kołami.

Fajny jest bardzo, ale ja mam już wózek z takim małymi kółkami i amortyzacji on nie ma żadnej :no:. Nadaje się do jeżdżenia po chodniku jedynie. Dlatego chciałabym mieć drugi z pompowanymi kołami.

Ja z dużymi kołami już mam a teraz z kolei właśnie potrzebuję lekką spacerówkę na szybkie wyjścia i dla babci ;-)

ja bym kupiła taki w przyszłym roku na lato fajny mały i można go zabrać na wczasy
54bdlb4.jpg

co do Casualplay S4 i S6, to Agutku zastanawiałam się czy nie kupić go wcześniej ale na żywo okazał się lipny i niski bardzo:no:

reklama
No właśnie ja go na żywo sama nie widziałam, tylko na zdjęciach ;-) Koleżanka z forum jednak bardzo go sobie chwali. Jak mi się uda to spróbuję go za tydzień namierzyć i obejrzeć. Chociaż i tak go nie kupię :-p

Do góry