A
Agutek
Gość
Super. Ja w Realu byłam tydzień temu, a teraz mi nie po drodze, chociaż Huggisy 3 właśnie się kończą, a mam Pampersy 4 - ale są za duże.
Naprawdę? My używamy 4 i są dobre, a przecież mam taką kruszynę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. Ja w Realu byłam tydzień temu, a teraz mi nie po drodze, chociaż Huggisy 3 właśnie się kończą, a mam Pampersy 4 - ale są za duże.
Jak zapinam Pampersy 4 to między rzepami jest 1cm odstępu, no i między nóżkami jest dużo tej pieluchy. Do 3 nie ma powrotu, bo są zdecydowanie za małe. Tak więc Agutek ty będziesz czekała, żeby mała przytyła do fotelika a ja czekam, aż 4 będą idealne.Naprawdę? My używamy 4 i są dobre, a przecież mam taką kruszynę
Jak zapinam Pampersy 4 to między rzepami jest 1cm odstępu, no i między nóżkami jest dużo tej pieluchy. Do 3 nie ma powrotu, bo są zdecydowanie za małe. Tak więc Agutek ty będziesz czekała, żeby mała przytyła do fotelika a ja czekam, aż 4 będą idealne.
Dziewczyny, jestem na kupnie pościeli do łóżeczka. Wiem, że już gdzieś o tym pisałyście, ale nie mam siły szukać Możecie coś doradzić?? Myślałam, żeby na allegro zamówić, bo szczerze powiedziawszy nie chce mi się chodzić po sklepach Tylko nie wiem, jakiej firmy byście poleciły??
Miloku, takie małe parasolki nie mają pompowanych kół . Z regulowaną wysokością rączki pewnie coś znajdziesz. Np.:
GRACO CITISPORT 2007- SUPERPROMOCJA (224240090) - Aukcje internetowe Allegro
albo:
GRACO ULTIMA PLUS GAIA JESZCZE NIZSZA CENA PROMO! (224240091) - Aukcje internetowe Allegro
u mnie nic takiego się nie dzieje tylko raz konserwowałam ten system skrętnej osi poprostu porządnie go wyczyściłam i popryskałam tym natłuszczaczem co dostaliśmy go razem z wózkiemDo dziewczyn, które mają Mutsy!
Czy wam też tak co jakiś czas blokuje się ten system skrętnej osi? Nam co chwilę wpada tam piasek, kamyczki przez co ciężej chodzi ta skrętna oś, czasami tak przyblokowuje się i trze o ramę, przez co zrobiły nam sie na niej rysy. Mąż co chwilę musi czyścić wózek z tych zanieczyszczeń, ale i tak starczy to zaledwie na kilka dni.
Czy wam też tak się robi? Czy znowu my po prostu trafiliśmy na felerny egzemplarz Mamy takiego pecha, że często trafia nam się jakiś feler.