reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Spodobały mi się takie książeczki z materiału, np:
PLAYGRO ksiązeczka - gryzak POND (224147872) - Aukcje internetowe Allegro
I przyglądam się zabawkom firmy BAWI:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Ale coś nie mogę się zdecydować :-).

Bardzo fajne zabaweczki.
Jeśli chodzi o książkę to może się Karolkowi spodobać :tak: Ja mam taką miękką z Canpolu i zrobiła furorę. Córcia cały czas się nią bawi :happy2:
Te z BAWI też bardzo ciekawe.

reklama
Ja mam bardzo podobna ksiazeczke do Agutka :tak:;-) ze zwierzatkami :happy2: i jestem bardzo z niej zadowolona :tak: malutka ja uwielbia :tak:i wygniata na wszystkie strony :-D

Ja mam bardzo podobna ksiazeczke do Agutka :tak:;-) ze zwierzatkami :happy2: i jestem bardzo z niej zadowolona :tak: malutka ja uwielbia :tak:i wygniata na wszystkie strony :-D

Fajnie że o tym piszecie bo moja niunia wygniata tylko gazety mamy bo nie lubi jak siedze koło niej i czytam a na nią nie zwracam uwagi:no: chwyta mi rączkami gazete i miętosi sobie. Muszę jej kupić taką książeczkę dla dziecka:tak:

ja mam taka materialowa ksiazeczke, ale ona smierdzi:eek:
niby dla niemowlat, wiec farby musza byc nietoksyczne, ale wypralam recznie i dalej smierdzi:baffled:chyba musze do pralki wrzucic, najwyzej sie popsuje (jakas grzechotka tam jest w srodku, czy cos)

Roksi Ty chyba jako pierwsza kupiłaś już większy fotelik. Używacie go już? My mamy dylemat bo w tym obecnym jest Mateuszowi ciasno, sam jeszcze nie siedzi, mamy kupca na fotelik (znajomo rodzi w polowie września) ale nie możemy sprzedać dopóki nie będziemy miec innego...

Któraś poza Roksi ma już kolejny fotelik...?

Roksi Ty chyba jako pierwsza kupiłaś już większy fotelik. Używacie go już? My mamy dylemat bo w tym obecnym jest Mateuszowi ciasno, sam jeszcze nie siedzi, mamy kupca na fotelik (znajomo rodzi w polowie września) ale nie możemy sprzedać dopóki nie będziemy miec innego...

mamy fotelik ale jak na razie to stoji i czeka aż Natalka będzie lepiej siedzieć:tak: szoda mi jest małej bo ciasno jej w nosidełku i nóżki jej wiszą:-( myślę że jeszcze 2 tyg i będe ją wkładać w fotelik, ale narazie na krótkie trasy:tak:
fotelik mamy chicco key 1 x- plus

A ja mam dylemat jaki fotelik w ogóle kupić :confused:
Córcia waży jakieś 6,5 kg, więc do 9kg jeszcze jej daleko. A z kolei kupować teraz ten fotelik na przedział 0-13kg to nie wiem czy ma sens, skoro mówicie, że wasze dzieci z nich wyrastają..i co robić?

Słyszałam, ze są foteliki z przedziału od 9kg, które rozkładają się do pozycji półleżacej...może w taki zainwestować? Tylko czy ona będzie mogła w nim jeździć nie mając 9kg??

A ja mam dylemat jaki fotelik w ogóle kupić :confused:
Córcia waży jakieś 6,5 kg, więc do 9kg jeszcze jej daleko. A z kolei kupować teraz ten fotelik na przedział 0-13kg to nie wiem czy ma sens, skoro mówicie, że wasze dzieci z nich wyrastają..i co robić?

Słyszałam, ze są foteliki z przedziału od 9kg, które rozkładają się do pozycji półleżacej...może w taki zainwestować? Tylko czy ona będzie mogła w nim jeździć nie mając 9kg??
Są też foteliki od 0 do 18 kg, można je montować albo przodem, albo tyłem. Ja mam taki, ale na razie nie używamy, bo jest za bardzo siedzący.

reklama
Agutku ja obejrzalam dużo fotelików i prawda jest taka że te foteliki od 0-18kg czy od 9-18kg nie rozkładaja się na pół leżąco:no: tylko podnosi się je pod kątem i naprawde dziecko w nim siedzi:tak: fotelik od 0-18 można montować na przednim siedzeniu przodem do kierunku jazdy:tak:

Do góry