reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

dziewczyny w Rossmannie jest promocja na krążki laktacyjne canpola (nie wiem czy dobre, bo nigdy nie używałam) - 9,99 za 40szt. Cena wydaje mi się przystępna, bo za 24szt Belli płaciłam ostatnio 12zł :baffled:

W promocji jest też oliwka do ciała i szampon Hippa.

http://www.rossmann.pl/files/img/gazetka14/26-magazyn_d.jpg

reklama
Ja miałam Canpola i nie byłam zadowolona.. Owszem, chłonne, ale dość grube i widoczne :cool2: No i sztywne, mnie zawsze kłuła ta cienka otoczka..

Zadowolona byłam z Belli Mamma, za 30 sztuk płaciłam ok. 12 zł..

A teraz mam wkładki firmy tufi , 11 zł za 30 sztuk i chyba dla mnie są najlepsze :tak:

Wkładki laktacyjne Canpola wyglądają jak te na zdjęciu, tylko są grubsze i bardziej sztywna jest ta otoczka, cholernie mnie kłuła :baffled:

dziewczyny w Rossmannie jest promocja na krążki laktacyjne canpola (nie wiem czy dobre, bo nigdy nie używałam) - 9,99 za 40szt. Cena wydaje mi się przystępna, bo za 24szt Belli płaciłam ostatnio 12zł :baffled:

W promocji jest też oliwka do ciała i szampon Hippa.

http://www.rossmann.pl/files/img/gazetka14/26-magazyn_d.jpg

Agutek wstydź się:-p, a gdzie strona z promocjami dla mnie (żebym mogła chociaż popatrzeć), jakieś czekolaadki;-)

Wywoływałyście zdjęcia w Rossmannie?

ZDECYDOWANIE ODRADZAM !
Oliwkę Nivea Baby niby hipoalergiczną....Borysek dostał takie uczulenia od niej że nie wiedziałm co się dzieje, a uczelnie tylko na brzuszku, gdzie masowałm mu tą oliwką od dwóch dni po kąpieli na uspokojenie i wyciszenie. Nie chciałam wierzyc ze to do niej , ale na forum gazety wyborczej bardzo duzo wypowiedzi ze inne dzieci też uczuliła.:wściekła/y:

ZDECYDOWANIE ODRADZAM !
Oliwkę Nivea Baby niby hipoalergiczną....Borysek dostał takie uczulenia od niej że nie wiedziałm co się dzieje, a uczelnie tylko na brzuszku, gdzie masowałm mu tą oliwką od dwóch dni po kąpieli na uspokojenie i wyciszenie. Nie chciałam wierzyc ze to do niej , ale na forum gazety wyborczej bardzo duzo wypowiedzi ze inne dzieci też uczuliła.:wściekła/y:

Ja Wikę kąpię w płynie i szmponie (2 w 1) Niveiki i smaruje ją tą oliwką i naszczęście nic nie ma, dziwne że ona uczula. Ja słyszałam że Johnson uczula. Każde dziecko reaguje inaczej.

reklama
Dzięki Waszym informacjom wybrałąm się do reala i kupilam te promocyjne pampersy, dwie "3" i jedną "4" bo cena byla dobra a możę już niedługo przeskoczymy na "4".
I tez się skusiłam na zakup słoiczków: marchewka Gerbera i dynia z ziemniakiem Hippa (tu byla promocja 3 szt. za 5,79zl).

Do góry