reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

dziewczyny w Rossmannie jest promocja na krążki laktacyjne canpola (nie wiem czy dobre, bo nigdy nie używałam) - 9,99 za 40szt. Cena wydaje mi się przystępna, bo za 24szt Belli płaciłam ostatnio 12zł :baffled:

W promocji jest też oliwka do ciała i szampon Hippa.

http://www.rossmann.pl/files/img/gazetka14/26-magazyn_d.jpg

reklama
Ja miałam Canpola i nie byłam zadowolona.. Owszem, chłonne, ale dość grube i widoczne :cool2: No i sztywne, mnie zawsze kłuła ta cienka otoczka..

Zadowolona byłam z Belli Mamma, za 30 sztuk płaciłam ok. 12 zł..

A teraz mam wkładki firmy tufi , 11 zł za 30 sztuk i chyba dla mnie są najlepsze :tak:

Wkładki laktacyjne Canpola wyglądają jak te na zdjęciu, tylko są grubsze i bardziej sztywna jest ta otoczka, cholernie mnie kłuła :baffled:

dziewczyny w Rossmannie jest promocja na krążki laktacyjne canpola (nie wiem czy dobre, bo nigdy nie używałam) - 9,99 za 40szt. Cena wydaje mi się przystępna, bo za 24szt Belli płaciłam ostatnio 12zł :baffled:

W promocji jest też oliwka do ciała i szampon Hippa.

http://www.rossmann.pl/files/img/gazetka14/26-magazyn_d.jpg

Agutek wstydź się:-p, a gdzie strona z promocjami dla mnie (żebym mogła chociaż popatrzeć), jakieś czekolaadki;-)

Wywoływałyście zdjęcia w Rossmannie?

ZDECYDOWANIE ODRADZAM !
Oliwkę Nivea Baby niby hipoalergiczną....Borysek dostał takie uczulenia od niej że nie wiedziałm co się dzieje, a uczelnie tylko na brzuszku, gdzie masowałm mu tą oliwką od dwóch dni po kąpieli na uspokojenie i wyciszenie. Nie chciałam wierzyc ze to do niej , ale na forum gazety wyborczej bardzo duzo wypowiedzi ze inne dzieci też uczuliła.:wściekła/y:

ZDECYDOWANIE ODRADZAM !
Oliwkę Nivea Baby niby hipoalergiczną....Borysek dostał takie uczulenia od niej że nie wiedziałm co się dzieje, a uczelnie tylko na brzuszku, gdzie masowałm mu tą oliwką od dwóch dni po kąpieli na uspokojenie i wyciszenie. Nie chciałam wierzyc ze to do niej , ale na forum gazety wyborczej bardzo duzo wypowiedzi ze inne dzieci też uczuliła.:wściekła/y:

Ja Wikę kąpię w płynie i szmponie (2 w 1) Niveiki i smaruje ją tą oliwką i naszczęście nic nie ma, dziwne że ona uczula. Ja słyszałam że Johnson uczula. Każde dziecko reaguje inaczej.

reklama
Dzięki Waszym informacjom wybrałąm się do reala i kupilam te promocyjne pampersy, dwie "3" i jedną "4" bo cena byla dobra a możę już niedługo przeskoczymy na "4".
I tez się skusiłam na zakup słoiczków: marchewka Gerbera i dynia z ziemniakiem Hippa (tu byla promocja 3 szt. za 5,79zl).

Do góry