reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Chciałam kupić młodej śpiworek do spania - polecałyście, że bardzo dobrze się sprawdza :happy:

Tylko u nas w sklepach nie ma ani jednego cieńkiego śpiworka, aby nadawał się na lato. Same grube :baffled:
Nawet na allegro szukałam, ale nic specjalnego nie znalazłam.

Mi w nocy gorąco, więc otwieram okno, a córcia często się rozkopuje i z kolei ona marznie.

A wy jakiej firmy macie?
Może uda mi się jakoś w necie coś znaleźć :confused:
Agutu ja mam tej firmy Chirokki (przepraszam za pisownie ale nie wiem jak to się pisze bo ochlastałam metke) kupiam go w Tesco za 49 zł jest z bawełny i nie jest gruby i nie jest cięki taki w sam raz:tak: kolor ecru z wielkim miśkiem na przodzie rozmiar na pół roku ale jest bardzo duży i Natalka ma jeszcze dużo miejsca w nim:-)

reklama
[
fotka
4ma3jf5.jpg

niestety mam tylko taką

roksi dzięki :-)

A rozmiarowo pamiętasz jaki masz?
Bo sie właśnie zastanawiam na ile cm wziąć, żeby starczył na dłużej a jednocześnie żeby córcia się w nim nie utopiła :laugh2:

roksi dzięki :-)

A rozmiarowo pamiętasz jaki masz?
Bo sie właśnie zastanawiam na ile cm wziąć, żeby starczył na dłużej a jednocześnie żeby córcia się w nim nie utopiła :laugh2:
Ja mam na 6 miesięcy ale jest bardzo duży:tak: myślę że Tolcia się nie utopi bo rozmiarwo jest różnica w długości a na szerokość wszystkie rozmiary są takie same:tak:

Dziewczynki, właśnie wróciłyśmy z zakupów w realu i melduje że Pampersy 3 Jumbopack kupiłam po niecałe 39zł (88szt) a kosztowały 48zł i już mnie wzięło na soczki i deserki, nie mogłam się opszeć pokusie kupienia i bedą czekały cierpliwie w lodówce ale kupiłam deserki HIPP jabłka i drugi ze śliwek po 2,19zł. Nie wiem czy to tanio czy drogo, ale jakoś tak mam zaufanie do HIPPa

w Auchan też jest promocja na Pampersy 38,99zł i chusteczki Dzidziuś w paczce 2x72szt. + 40 szt. gratis po 12,99zł:happy:

reklama
Do góry