reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Chciałam kupić młodej śpiworek do spania - polecałyście, że bardzo dobrze się sprawdza :happy:

Tylko u nas w sklepach nie ma ani jednego cieńkiego śpiworka, aby nadawał się na lato. Same grube :baffled:
Nawet na allegro szukałam, ale nic specjalnego nie znalazłam.

Mi w nocy gorąco, więc otwieram okno, a córcia często się rozkopuje i z kolei ona marznie.

A wy jakiej firmy macie?
Może uda mi się jakoś w necie coś znaleźć :confused:
Agutu ja mam tej firmy Chirokki (przepraszam za pisownie ale nie wiem jak to się pisze bo ochlastałam metke) kupiam go w Tesco za 49 zł jest z bawełny i nie jest gruby i nie jest cięki taki w sam raz:tak: kolor ecru z wielkim miśkiem na przodzie rozmiar na pół roku ale jest bardzo duży i Natalka ma jeszcze dużo miejsca w nim:-)

reklama
[
fotka
4ma3jf5.jpg

niestety mam tylko taką

roksi dzięki :-)

A rozmiarowo pamiętasz jaki masz?
Bo sie właśnie zastanawiam na ile cm wziąć, żeby starczył na dłużej a jednocześnie żeby córcia się w nim nie utopiła :laugh2:

roksi dzięki :-)

A rozmiarowo pamiętasz jaki masz?
Bo sie właśnie zastanawiam na ile cm wziąć, żeby starczył na dłużej a jednocześnie żeby córcia się w nim nie utopiła :laugh2:
Ja mam na 6 miesięcy ale jest bardzo duży:tak: myślę że Tolcia się nie utopi bo rozmiarwo jest różnica w długości a na szerokość wszystkie rozmiary są takie same:tak:

Dziewczynki, właśnie wróciłyśmy z zakupów w realu i melduje że Pampersy 3 Jumbopack kupiłam po niecałe 39zł (88szt) a kosztowały 48zł i już mnie wzięło na soczki i deserki, nie mogłam się opszeć pokusie kupienia i bedą czekały cierpliwie w lodówce ale kupiłam deserki HIPP jabłka i drugi ze śliwek po 2,19zł. Nie wiem czy to tanio czy drogo, ale jakoś tak mam zaufanie do HIPPa

w Auchan też jest promocja na Pampersy 38,99zł i chusteczki Dzidziuś w paczce 2x72szt. + 40 szt. gratis po 12,99zł:happy:

reklama
Do góry