reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

Byłam w Biedronce, ta promocja to jakaś lipa :baffled:
Nie ma prawie nic, co pokazywali w tej ulotce.
Cudem udało mi się znaleźć body, które reklamowali i które miało być za 5zł, a przy kasie pani skasowała cenę 6,99 :sick:
Ale się walnęła i skasowała mnie za 1 sztukę, a ja kupiłam dwie :-p

Poza tym nic nie znalazłam.:no:

Były jeszcze te kaszki, deserki, ale wszystko praktycznie tylko w dwóch rodzajach, a niby miało tego tyle być...i kilka kartonów mleka modyfikowanego.

Ogólnie klapa:dry:

Nie wiem, może tylko w moim "oddziale" tak kiepsko było a u was będzie coś więcej.
Wiem, że część rzeczy miała być też dopiero od 8 czerwca, ale większość jednak od dzisiaj.

reklama
A mój mąż upolował 2 body i 1 rampers. Trochę jestem na niego zła, bo wolałabym więcej rampersików niż bodziaków, a on oczywiście myślał, że wszystkie ubranka są tego samego kroju i w ogóle nie patrzył co bierze :-D.

ja dzisiaj kupiłam w Biedronce po 5 zl body, śpioszek i pajacyk.:-) Ale jakieś takie nietrwałe mi sie zdają.:eek: w ogóle to wypiorę je ręcznie pierwszy raz bo mam wrażenie że kolory puszczą. :baffled:
w moim oddziale było jeszcze mleko (bebilon 2 i 3) jakieś kaszki i smoczki:tak:
acha i maty edukacyjne za 45 zł, ale żadna mi nie przypadła szczególnie do gustu

ja dzisiaj kupiłam w Biedronce po 5 zl body, śpioszek i pajacyk.:-) Ale jakieś takie nietrwałe mi sie zdają.:eek: w ogóle to wypiorę je ręcznie pierwszy raz bo mam wrażenie że kolory puszczą. :baffled:

Też mi się tak wydaje :eek:
Mam jedno body w kolorze fioletowym i też będę osobno prać, bo boję się zaryzykować z innymi rzeczami. Coś czuję, że nagle wszystkie ciuszki córa miałaby w kolorze filjatowym ;-) :-D

Ja kupuje wszystkie ciuszki a przynajmniej większość w 5 10 15 i te ciuszki piore wszystkie razem i nic nie farbuje, mała nie jest na ten materiał uczulona, bo kiedyś kupiłam gdzieś indziej i chyba ta bawełna była jakaś marna bo krostek dostała. I fajne promocje robią, ostatnio kupiłam jej sweterek przeceniony z 60 na 30zł.

matka wygląda super!! nasza ma mniej bajerów ale i tak Wiktorii podoba się tylko jedna kaczuszka ( z fryzurki to podobna do niej i chyba dlatego)

:-D:-D:-D
cos w tym musi byc, Olivka jak jej wloski sie wytarly na czolku bardzo lubila byc na rekach u naszego lysego kolegi:laugh2:chyba jej sie podobalo, ze nie tylko ona lysieje:laugh2:

reklama
Chciałam kupić młodej śpiworek do spania - polecałyście, że bardzo dobrze się sprawdza :happy:

Tylko u nas w sklepach nie ma ani jednego cieńkiego śpiworka, aby nadawał się na lato. Same grube :baffled:
Nawet na allegro szukałam, ale nic specjalnego nie znalazłam.

Mi w nocy gorąco, więc otwieram okno, a córcia często się rozkopuje i z kolei ona marznie.

A wy jakiej firmy macie?
Może uda mi się jakoś w necie coś znaleźć :confused:

Do góry