reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Byłam w Biedronce, ta promocja to jakaś lipa :baffled:
Nie ma prawie nic, co pokazywali w tej ulotce.
Cudem udało mi się znaleźć body, które reklamowali i które miało być za 5zł, a przy kasie pani skasowała cenę 6,99 :sick:
Ale się walnęła i skasowała mnie za 1 sztukę, a ja kupiłam dwie :-p

Poza tym nic nie znalazłam.:no:

Były jeszcze te kaszki, deserki, ale wszystko praktycznie tylko w dwóch rodzajach, a niby miało tego tyle być...i kilka kartonów mleka modyfikowanego.

Ogólnie klapa:dry:

Nie wiem, może tylko w moim "oddziale" tak kiepsko było a u was będzie coś więcej.
Wiem, że część rzeczy miała być też dopiero od 8 czerwca, ale większość jednak od dzisiaj.

reklama
A mój mąż upolował 2 body i 1 rampers. Trochę jestem na niego zła, bo wolałabym więcej rampersików niż bodziaków, a on oczywiście myślał, że wszystkie ubranka są tego samego kroju i w ogóle nie patrzył co bierze :-D.

ja dzisiaj kupiłam w Biedronce po 5 zl body, śpioszek i pajacyk.:-) Ale jakieś takie nietrwałe mi sie zdają.:eek: w ogóle to wypiorę je ręcznie pierwszy raz bo mam wrażenie że kolory puszczą. :baffled:
w moim oddziale było jeszcze mleko (bebilon 2 i 3) jakieś kaszki i smoczki:tak:
acha i maty edukacyjne za 45 zł, ale żadna mi nie przypadła szczególnie do gustu

ja dzisiaj kupiłam w Biedronce po 5 zl body, śpioszek i pajacyk.:-) Ale jakieś takie nietrwałe mi sie zdają.:eek: w ogóle to wypiorę je ręcznie pierwszy raz bo mam wrażenie że kolory puszczą. :baffled:

Też mi się tak wydaje :eek:
Mam jedno body w kolorze fioletowym i też będę osobno prać, bo boję się zaryzykować z innymi rzeczami. Coś czuję, że nagle wszystkie ciuszki córa miałaby w kolorze filjatowym ;-) :-D

Ja kupuje wszystkie ciuszki a przynajmniej większość w 5 10 15 i te ciuszki piore wszystkie razem i nic nie farbuje, mała nie jest na ten materiał uczulona, bo kiedyś kupiłam gdzieś indziej i chyba ta bawełna była jakaś marna bo krostek dostała. I fajne promocje robią, ostatnio kupiłam jej sweterek przeceniony z 60 na 30zł.

matka wygląda super!! nasza ma mniej bajerów ale i tak Wiktorii podoba się tylko jedna kaczuszka ( z fryzurki to podobna do niej i chyba dlatego)

:-D:-D:-D
cos w tym musi byc, Olivka jak jej wloski sie wytarly na czolku bardzo lubila byc na rekach u naszego lysego kolegi:laugh2:chyba jej sie podobalo, ze nie tylko ona lysieje:laugh2:

reklama
Chciałam kupić młodej śpiworek do spania - polecałyście, że bardzo dobrze się sprawdza :happy:

Tylko u nas w sklepach nie ma ani jednego cieńkiego śpiworka, aby nadawał się na lato. Same grube :baffled:
Nawet na allegro szukałam, ale nic specjalnego nie znalazłam.

Mi w nocy gorąco, więc otwieram okno, a córcia często się rozkopuje i z kolei ona marznie.

A wy jakiej firmy macie?
Może uda mi się jakoś w necie coś znaleźć :confused:

Do góry