reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Ja też 27zł ;-)
Jutro chyba się tam przejdę i kupię znowu chusteczki Bambino i to opakowanie Sudokremu, bo opakowanie promocyjne ostatnie właśnie używam, a tylko on nam służy.

reklama
Byliśmy dziś na zakupach, kupiłam córeczce (w końcu) matę edukacyjną i parasolkę do wózka. Jestem bardzo zadowolona z maty, jest super, zastanawiałam się nad innymi, ale dobrze że zdecydowałam się na tą. Ma odpinane pałąki, jest bardzo kolorowa, misia głowa jest jak poduszka, w każdej łapce ma szeleszczącą folię, dodatkowo pozytykę i piszczałkę. Zawieszki też mają jakieś piszczałki albo grzechotki. Dodatkowo są grzechotki na macie, no i lusterko. A wszystko takie kolorowe. Wiktoria dostała oczopląsu:-D:-D:-D Była zachwycona.

Jedno zdjęcie "reklamowe" - bardzo "zachęcające"
Drugie - NAsze

Do góry