reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Wkłada się taką tabletkę do 5 l wody (albo nożna pół tabletki do 2,5 l), potem wkłada się butelki i smoczki i wyciąga po 15 minutach. I nie trzeba gotować. Ja kupiłam w Realu - 28 tabletek za jakieś 18 zł.

reklama
Hmm wypróbowałam chustę i mój mały wcale nie chce w niej leżeć :-(. On w ogóle nie bardzo lubi leżeć ostatnio, woli być w pionie. Jeszcze będę próbować, ale czuję że chusta sobie poczeka aż Karol będzie mógł być noszony w pozycji pionowej.

Olivke nosze w chuscie wlasnie w pozycji pionowej:tak:
w poziomej tez jej sie nie bardzo podobalo...

a do sterylizacji uzwam sterylizatora parowego Anentu (takiego do mikrofali) i jest ok, trwa to osiem minut w mikrofali o mocy 700 (w tych o wiekszej mocy krocej):-)

W taki sposób ją nosisz?:

guide_howto_ppl_big.jpg

ja byłam w niedziele w Auchan i załapałam się na promocje Pampersów 38,99:-) były też Hugissy 35,99 Mam dużą pakę Huggisów 3 ale troszę słabo dolegają Natalce do nóżek więc najpierw zużyje Pampersy:tak:

roksi bo właśnie w huggisach trzeba bardzo dobrze dopiąć i sprawdzać czy przy nóżkach gumki ładnie trzymają, wtedy nic nie przecieknie, a jak za słabo się zaponie to wtedy leci i tamtędy ;-)

roksi bo właśnie w huggisach trzeba bardzo dobrze dopiąć i sprawdzać czy przy nóżkach gumki ładnie trzymają, wtedy nic nie przecieknie, a jak za słabo się zaponie to wtedy leci i tamtędy ;-)
Agutku próbowałam ale odstają :confused: no ale moja córcia ma nóżki patyczki:wściekła/y:
co do kosmetyków Hipp to miałam próbkę oliwki i w sumie niczym się nie różni od innych ma fajniejszy zapach od Bambino taki delikatny:tak:

reklama
Do góry