reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

podobno jeszcze odżywka do włosów alterra jest super. gdzieś kiedyś laski co prowadzą te vlogi i blogi o kosmetykach i makijażu itp. polecały ;-);-)

reklama
Emilchen tesciowka genialna!:) Moja sąsiadka nie zdazyla z kombinezonem ale miala cieply spiworek taki do wozka:) No i nie bylo mrozow bo koniec pazdziernika. Body na 56 mam z 7szt. Pajacow z 6szt. Reszta to spiochy, kaftaniki i polspiochy plus skarperki grube. Wiecej nie kupuje bo wole w rozmiarze 62 wiecej:)

Czy orientujecie się czy w naszym polskim Rossmannie jest balsam do kąpieli z olejkiem migdaowym z tej różowej serii?
6ec2f08d83c8fd41.png

Załączniki

• 6ec2f08d83c8fd41.png
    6ec2f08d83c8fd41.png
    33,8 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
kasiek jedynie w większym rossmanie dostaniesz chyba.

Ja dzisiaj pewnie kupię kąpielowe kosmetyki :-) Mam tydzień kurierów, więc oby od jutra paczki przychodziły.

ja ten różowy chyba widziałam. dziś będę w rossmannie to sprawdzę jeszcze.

wczoraj robiłam porządek w szafie młodego, mam tam wrzucone wszystkie graty do szpitala, a że wyprałam moja fitnessową torbę, to postanowiłam wszystko juz tam wrzucić. i pół nocy mi sie ta torba szpitalna śniła :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Ja byłąm dzisiaj w rossmanie w factory i tam była chyba różowa seria:-)
na początek zainwestowałam w kosmetyki Hippa, u Sroki ma dobre opinie i ma adnotację od 1 dnia życia, a na tych rosmannowskich jest tylko że dla niemowląt i dzieci... kupiłam więc delikatny płyn do kąpieli, oliwkę, krem na mróz, z chusteczek mokrych kupiłam jedną paczkę Tami zielonych na spróbowanie i trójpak zielonych Huggiesów. DO tego trochę kosmetyków dla mnie, trochę dla Niny i męża i wyszło... 160 zł...
Zrobiłam też kolejne pranie rzeczy dla Jagody, pomału posuwa się to do przodu...
Z ubranek to na rozmiar 56 i 62 (takie na razie naszykowałam) mam chyba po jalkieś 8-10 sztuk każdej rzeczy tj. body, pajace, śpioszki, koszulki itp. Do tego jeden mega gruby kombinezon 62 i dwa takie pluszowe, kilka par spodenek, kilka bluz i to w sumie tyle.

Do góry