reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

podobno jeszcze odżywka do włosów alterra jest super. gdzieś kiedyś laski co prowadzą te vlogi i blogi o kosmetykach i makijażu itp. polecały ;-);-)

reklama
Emilchen tesciowka genialna!:) Moja sąsiadka nie zdazyla z kombinezonem ale miala cieply spiworek taki do wozka:) No i nie bylo mrozow bo koniec pazdziernika. Body na 56 mam z 7szt. Pajacow z 6szt. Reszta to spiochy, kaftaniki i polspiochy plus skarperki grube. Wiecej nie kupuje bo wole w rozmiarze 62 wiecej:)

Czy orientujecie się czy w naszym polskim Rossmannie jest balsam do kąpieli z olejkiem migdaowym z tej różowej serii?
6ec2f08d83c8fd41.png

Załączniki

• 6ec2f08d83c8fd41.png
    6ec2f08d83c8fd41.png
    33,8 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
kasiek jedynie w większym rossmanie dostaniesz chyba.

Ja dzisiaj pewnie kupię kąpielowe kosmetyki :-) Mam tydzień kurierów, więc oby od jutra paczki przychodziły.

ja ten różowy chyba widziałam. dziś będę w rossmannie to sprawdzę jeszcze.

wczoraj robiłam porządek w szafie młodego, mam tam wrzucone wszystkie graty do szpitala, a że wyprałam moja fitnessową torbę, to postanowiłam wszystko juz tam wrzucić. i pół nocy mi sie ta torba szpitalna śniła :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Ja byłąm dzisiaj w rossmanie w factory i tam była chyba różowa seria:-)
na początek zainwestowałam w kosmetyki Hippa, u Sroki ma dobre opinie i ma adnotację od 1 dnia życia, a na tych rosmannowskich jest tylko że dla niemowląt i dzieci... kupiłam więc delikatny płyn do kąpieli, oliwkę, krem na mróz, z chusteczek mokrych kupiłam jedną paczkę Tami zielonych na spróbowanie i trójpak zielonych Huggiesów. DO tego trochę kosmetyków dla mnie, trochę dla Niny i męża i wyszło... 160 zł...
Zrobiłam też kolejne pranie rzeczy dla Jagody, pomału posuwa się to do przodu...
Z ubranek to na rozmiar 56 i 62 (takie na razie naszykowałam) mam chyba po jalkieś 8-10 sztuk każdej rzeczy tj. body, pajace, śpioszki, koszulki itp. Do tego jeden mega gruby kombinezon 62 i dwa takie pluszowe, kilka par spodenek, kilka bluz i to w sumie tyle.

Do góry