reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
AZA, nosidło nieergonomiczne
jenn200818
Fanka BB :)
No właśnie ja dziś zamawiałam rożne rzeczy i mi taniej wyszło w Bliżej Ciebie, bo tam pow 115 zł jest przesyłka gratis
Nulini to ja właśnie nie mam kombinezonu żadnego a muszę mieć przecież... skarpetek też nie mam żadnych dla malucha
Dzisiaj koleżanka podrzuci mi jakąś reklamówkę z ubrankami, ale nawet nie wiem co tam jest konkretnie...
W ogóle mam bardzo mało ciuszków, sama nigdzie nie chodzę ani nie jeźdżę i nie kupuję, liczę na mamę, która trochę buszowała po lumpkach. Liczyłam i np. body w tym najmniejszym rozmiarze mam chyba 4 z długimi 3 z krótkim rękawem pajacyki może 3. Reszta dla takiego zupełnego maluszka to jakieś spodenki, koszulki.
Ile trzeba mieć body i pajacyków na dobry początek?? rozmiar 50-56? ew. 62?
Dzisiaj koleżanka podrzuci mi jakąś reklamówkę z ubrankami, ale nawet nie wiem co tam jest konkretnie...
W ogóle mam bardzo mało ciuszków, sama nigdzie nie chodzę ani nie jeźdżę i nie kupuję, liczę na mamę, która trochę buszowała po lumpkach. Liczyłam i np. body w tym najmniejszym rozmiarze mam chyba 4 z długimi 3 z krótkim rękawem pajacyki może 3. Reszta dla takiego zupełnego maluszka to jakieś spodenki, koszulki.
Ile trzeba mieć body i pajacyków na dobry początek?? rozmiar 50-56? ew. 62?
Emilchen ja mam tak min po 10 ale ja ogólnie mam dużo ciuszków. .kombinezony 3 malutkie i powyżej 3msc 2. Tych najmniejszych na 56 nie ma sensu dużo kupować bo dziecko szybko wyrośnie, lepiej juz chyba w 62-68 inwestować :-)
Elutka zaszalałaś z tymi kombinezonami
ja wczoraj przy teściowej mówię, że jak będą gdzieś w sklepie to niech patrzą za kombinezonem, a ona mi na to, że przesadzam, ona dla P też długo nie miała (chłop 31 lat! yto sto lat temu było!!!), a dziecko przy wyjściu ze szpitala można zawinąć w kocyk przecież!!!
To może w ogóle nic nie będę kupować, tylko zawinę w kocyk i tak będzie leżeć??
ja wczoraj przy teściowej mówię, że jak będą gdzieś w sklepie to niech patrzą za kombinezonem, a ona mi na to, że przesadzam, ona dla P też długo nie miała (chłop 31 lat! yto sto lat temu było!!!), a dziecko przy wyjściu ze szpitala można zawinąć w kocyk przecież!!!
To może w ogóle nic nie będę kupować, tylko zawinę w kocyk i tak będzie leżeć??
bada m.
Fanka BB :)
teraz to jest rzeczywiście inaczej niż 30 lat temu u mnie w szpitalu dziecka nie wypuszczą bez fotelika,więc kombinezon raczej potrzebny od razu ,a kocykiem można co najwyżej przykryc
teraz w tesco można kupić taki misiowy z podszewką ,są obniżki minus 30%
teraz w tesco można kupić taki misiowy z podszewką ,są obniżki minus 30%
reklama