reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Nulini aaaa... człowiek się uczy całe życie :))))

LayDeek a dawno kupowałaś bo teraz nie widzę aby przy jakiejś kwocie było za free... chyba, że źle patrzę :)

Nulini to ja właśnie nie mam kombinezonu żadnego a muszę mieć przecież... skarpetek też nie mam żadnych dla malucha :confused2:
Dzisiaj koleżanka podrzuci mi jakąś reklamówkę z ubrankami, ale nawet nie wiem co tam jest konkretnie...

W ogóle mam bardzo mało ciuszków, sama nigdzie nie chodzę ani nie jeźdżę i nie kupuję, liczę na mamę, która trochę buszowała po lumpkach. Liczyłam i np. body w tym najmniejszym rozmiarze mam chyba 4 z długimi 3 z krótkim rękawem :confused2: pajacyki może 3. Reszta dla takiego zupełnego maluszka to jakieś spodenki, koszulki.

Ile trzeba mieć body i pajacyków na dobry początek?? rozmiar 50-56? ew. 62?

Emilchen ja mam tak min po 10 ale ja ogólnie mam dużo ciuszków. .kombinezony 3 malutkie i powyżej 3msc 2. Tych najmniejszych na 56 nie ma sensu dużo kupować bo dziecko szybko wyrośnie, lepiej juz chyba w 62-68 inwestować :-)

Elutka zaszalałaś z tymi kombinezonami :-D

ja wczoraj przy teściowej mówię, że jak będą gdzieś w sklepie to niech patrzą za kombinezonem, a ona mi na to, że przesadzam, ona dla P też długo nie miała (chłop 31 lat! yto sto lat temu było!!!), a dziecko przy wyjściu ze szpitala można zawinąć w kocyk przecież!!! :no::szok:
To może w ogóle nic nie będę kupować, tylko zawinę w kocyk i tak będzie leżeć??

teraz to jest rzeczywiście inaczej niż 30 lat temu :-D u mnie w szpitalu dziecka nie wypuszczą bez fotelika,więc kombinezon raczej potrzebny od razu ,a kocykiem można co najwyżej przykryc

teraz w tesco można kupić taki misiowy z podszewką ,są obniżki minus 30%

Aza, dokładnie tydzien temu robiłam zakupy. Jak przyszło do płacenia, to na dole przy wyborze przesyłki było info, ze kurier ups za darmo.
Z tym, ze ja miałam zakupy za 366 zł. Moze dlatego.

reklama
Rety rety, co Wy kupujecie (z tych higienicznych) :szok: Ja na siłę coś dorzucałam, żeby wysyłka się rozeszła, a całość 60 zł :-D

Do góry