reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
emilchen nigdy nie wiadomo jakie będzie następne lato, jeszcze się może przyda :-D

Ja kupiłam kosmetyki do kąpieli w rossmanie. A po kombinezon na pewno się wybiorę, bo póki co mam tylko ten śpiworek z polaru ocieplany, ale jednak kombinezon to kombinezon ;-)

Ja właśnie odnośnie kosmetyków mam wątpliwości, rossamana u mnie nie ma. Wiec kupilam. Cała serię J&J first touch fregnance free, zastanawiam się nad oilatum, ale tu wystarczy pójść do poloznej i ona wystawia receptę i nie trzeba płacić, bo leki dla dzieci i tego typu kosmetyki dla dzieci są za darmo. Wiec nie wiem czy używać najpierw tych j&j bo może się okazać, że dziecko nie reaguje w żaden zły sposób na te kosmetyki czy kupić ten oilatum i od razu go używać.

A macie w UK kosmetyki Hipp'a.
Ma dobre opinie i dobry skład chemiczny.
Ja teraz kupiłam właśnie oliwke Hipp i płyn do kąpieli Babydream, ale ten płyn tylko w Rossmanie jest dostępny.
Z resztą wejdź sobie na tego bloga Sroka o.... tu masz analizy kosmetyków dla dzieci.

reklama
a ja właśnie po raz pierwszy kupiłam J&J zobaczymy czy się sprawdzi (opinie są różne,ale skoro poprzednio używałam Nivea baby i było ok.,który tez ma złe opinie to może zużyje tą butle,a później kupie babydream ) jak będzie do d ,to starszaki z użyją

Do góry