reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

LayDeek tak, doczytałam, że od 299 zł jest za free... To ładnie zaszalałaś :) Ja mam za 190, chyba, że jeszcze sąsiadka coś zamówi :)))

Ja mam 5 kombinezonów, masakra... Ciuchów mam chyba dla 3 dzieci i ciągle coś jeszcze przynoszę, maniaczka ze mnie...

reklama
Emilchen Twoja teściowa by się z moim mężem dogadała haha.

W czwartek Ł ma wolne to pojedziemy do Rzeszowa do Tesco więc może jakieś ciuszki dorwe.
Mam nadzieję, że te latające lalki jeszcze będą, bo jak nie to się pochlastam chyba

Megami ja przede wszystim kupuję dla starszego a przy okazji coś tam dla drugiego. Biorę tran, Sambucol, Nurofen, wodę morska 2 rodzaje, krople do nosa dla starszego, Bephanten itp.

Alecta u nas było dużo tych lalek...

Cofam swoje ostatnie wpisy odnośnie ubranek :-p właśnie dostałam i przejrzałam ciuchy od koleżanki i mam już dużo body i pajacyków :laugh2: jak też czapeczek, skarpetek, spodenek i bluzeczek :laugh2: jeee
Kombinezonu nadal nie mam ale teraz to już pikuś, czegos się poszuka :tak:

Przyjechał też kurier z Katarkiem, podkładami Seni, gazikami i solą fizjologiczną ;-)
Teraz czekam na kolejne przesyłki.

A u mnie nadal ciuszkowa bida :p

Wróciłam z Rossmana.
Kupiłam płyn do kąpieli Babydream 1l za jedyne 15 zł, oliwke Hippa o 1 paczkę chusteczek Tami na wypróbowanie.
Oprócz tego kupiłam sobie do szpitala do kąpieli żel Alterri.
U Sroki ta seria ma bardzo dobre opinie i cenowo też super.
No i zapach jest rewelacyjny :-D

Ostatnia edycja:
Mam szampon Alterra, super, do szpitala kupiłam sobie tej serii 2w1 bezzapachowy, ciekawe czy się sprawdzi, chyba wypróbuję przed :p

ja mam teraz szampon do włosów ten alterra i faktycznie zapach fajny i ogólnie użycie też fajne. lubie też krem do rąk. żelu jeszcze nie miałam, ale nie wątpię, że jest ok. muszę wypróbować :tak:.

reklama
Doggi to to :-)
Te drugie to antyperspirant.
Powiem szczerze, że ja tej serii też w ogóle nie kojarzyłam, z tej rossmanowskiej znałam tylko Isane.

Załączniki

• 1417461403243.jpg
    1417461403243.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 48
Do góry