reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja tez nie kupuje karuzeli
Niby mam jakas po mlodym ale nawet nie wiem czy dziala bo nie zamierzam jej montowac poki co

Doggi no chodzi po domu i mowi ze chce mu sie bzykac ;-)
Na co ja ze mnie tak brzuch boli ze nie mam sily nawet o tym myslec
Wiec ł "przeciez to nie byla zadna propozycja dla Ciebie"
Ja " a ja ci sie nie tlumacze. Wyraziles swoje zdanie to ja swoje :p"
Wiec on stwierdzil "to ide na miasto:p"
Haha powodzenia na wsi gdzie psy dupa szczekaja i zywej duszy nie spotka na dworze :p
Myslal chyba ze padne na kolana przed nim ;-)

reklama
Agulqa_b ja mojemu bym zaśpiewała "i'm not here for you entertainment.... Bla bla bla Just you and your hand tonight" :D oczywiście z repertuaru niezawodnej pink :)

Ja karuzelę kupię ale na spokojnie :-)

Ciuszki posortowałam na rozmiary i za chwilę będę sobie spisywać ile czego mam, ogólnie bida na 56 u mnie. Będę musiała coś dokupić , choć na 56 już się też piorą. Na 62 full wypas :-D

ja jak Jeżyk mam zamiar "zamówić " karuzelę w prezencie :happy: za to miałam nic już nie kupować,ale jeszcze kupiłam gruby kocyk do wózka (akrylowy) i elektryczny laktator canpola :-p ale już naprawdę nic nie kupuję,wszystko mam

reklama
Fajnie się czyta takie rzeczy :-)
Mój młody też mnie rozkleja jak się do brzucha przytula, daje buziaka albo robi puk-puk..dzieci potrafią rozczulic...

Do góry