reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Wstawiłam pierwsze pranie małego, te ciuszki z lumpka na 60 stopni i suszenie i program dla "dzieciów" :-D Zobaczymy jak przeżyją to pranie ;-)

Doggi na pakamerze zamówiłam taki 3 częsciowy na wymiar szyty.

Agulqa ale śliczne kwiatki :-) Ja galerię omijam szerokim łukiem w weekendy :-D

reklama
Mommy ł caly tydziem byl w robocie a ja sama nie lubie jezdzic wiec tylko weekend zostal :-)

Doggi u mnie tez. Boli na maksa

Tez wstawilam pranko ale pierwsze jakis dzinsow mlodego itp
Jutro wstawie drugi raz biale i zaczne liczyc ile czego mam itp zeby wiedziec czy starcz

Agulqa ach pamiętam te czasy jak Ł będąc na poligonie potrafił mi wysłać pocztą kwiatową bukiet róż...
A później wzięliśmy ślub i od czasu do czasu przyjdzie z jakimś badylem:-D (najczęściej jak coś odwali).

Ja do kąpania miałam jakiś płyn od pierwszych dni życia,chyba Hippa na początku czy coś takiego. Do tego co kilka dni wlewałam do kąpieli odrobinę oliwki dla niemowląt i tyle, żadnych kremów nie stosowałam. Jedynie krem na dwór jak już chodziliśmy na spacerki. Szamponu oddzielnego też nie miałam, też myłam wodą z płynem.

Kupiliśmy fotelik Cybex 3, w ładnym fioletowo- różowym kolorze. Do tego zakupy na allegro, prawie na 350 zł. I dzisiaj resztę ubanek od koleżanki, wybrałam cała siatkę, chyba ze 40 sztuk bodziaków, pajaców itp., zapłaciłam 200 zł więc nie tak dużo. A niektóre praktycznie nie używane i bardzo ładne.

Chce kupić jeszcze karuzele nad łóżeczko ale nie wiem jaką... to wszystko tak dużo kosztuje, wydawało mi się ze przy Ninie zapłaciłam za taką prostą ze 30-40 zł a teraz poniżej 70 zł nie znajdziesz... jakie wy kupujecie?

Alecta bo małżeństwo jest wtedy gdy mąż zamiast kwiatów przynosi fo domu warzywa :)

Agulqa_b jakiś miły? Tzn ze czegoś chce :D

Susel ja narazie nie kupuje i tak dziecko przez pierwszy miesiąc jsk nie dłużej ma to głęboko w pupce :p

reklama
Do góry