reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Mommy- pewnie trochę tak. Jak za same ochraniacze placisz 200 zł.to nic dziwnego że Ci takie kwoty wychodzą, więc nie ma co narzekać :p

To prawda, że pieniędzy idzie na to wszystko strasznie dużo.. ale wiecie co z drugiej strony chyba każda z nas odczuwa ogromną przyjemność robienia takich zakupów. Tego chyba nie da się opisać :) Tak na dobrą sprawę to my dla dziecka jesteśmy najważniejsze, a nie jakiś bujaczek, otulacz czy przewijak. Ono by i pewnie zniosło przewijanie na tapczanie :-)

dziękuję za Wam za te kupony z allegro. akurat ja na zabawki wykorzystam, bo chrześniakowi na święta Lego kupię. 35 zł mnie - ale fajnie :tak::tak::tak::tak::tak:

Mommy- pomyśl sobie że to dopiero początek wydatków. Teraz 50% dochodów będzie szło na dziecko a reszta na was i na utrzymanie domu :D także zabawa dopiero się zaczyna :)

nie strasz!!!!

my bylismy w miescie i kupilam w rossmanie oliwke i waciki dla Robsona a w aptece smecte i pedicetamol w razie W.

poza tym w sinsayu jest -30% na wszystko i Ł za 34zł kupił mi dwie bluzeczki
i uwaga chyba mnie kocha!!!! :szok::szok::szok:

DSC_0053.jpg

słoiczek sama zrobiłam ;) a co pochwale się ;p
i kwiatki od misiaczka :D

Załączniki

• DSC_0053.jpg
    DSC_0053.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry