reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

mój też codziennie wspomina o siostrze, że to jego maleńka dziewczynka, a on jest małym chłopcem :-D. głaszcze i całuje brzuch. jak leci reklama z niemowlakiem, to też zwraca uwagę. ale jak będzie po porodzie? on będzie miał dopiero równe 3 lata. trochę się boję scen zazdrości.

reklama
Elutka to prawda dzieciaki są cudne, Ola tez wiecznie brata zagaduje "Stachu, staaaaaachu obudź się, kopnij mnie, choć troszeczkę, jestem duża nie bój się nie będzie mnie bolało" :)

Sprite 3 lata to już duży berbeć i mega kumaty wiec wydaje mi się ze nie musisz się bać, choć zazdrość to zazdrość, moja koleżanka mając 13 lat została siostrą i strasznie źle yo zniosła mega zazdrosna była i swego rodzaju bunt i depresję miała

Sprite mój dopiero skończył 2 miesiąc temu. .. ja mam zamiar młodego angażować w większość czynności przy młodszym braciszku żeby nie czuł się odrzucony a potrzebny :-) Przypuszczam, że na początku na bank będzie zazdrość..niedługo się przekonam

zrobię wszystko, żeby nie musiał być zazdrosny, ale co tam w jego główce się urodzi, tego nikt nie wie. mam nadzieje, że będzie dobrze ;-)

Wiecie co, mi się wydaje ze dużo zależy też od tego jak zachowują się goście.... Bo do tej pory kto przychodził to było np Tomek, chodź tu fo cioci daj buziaka, a nam coś dla ciebie a jsk pojawia się nowy lokator to wielu z przychodzących juz nie widzi tego "Tomka" tylko od razu lecą do bobasa i Sue spuszczaja nad nim, który ma wszystkich w du.pie a ten starszak czuje się odtracony

Agulqa my taką mamy póki co i jest ok. Choć w przyszłości chcę zmienić. Fajne są takie papierowe z podwieszanym koszyczkiem w którym jest np jakiś misiu, taki balon :-)

Doggi, no właśnie. też będę na to zwracać uwagę, bo pewnie samej mi żal młodego będzie. w końcu to mój synuś kochany ;-);-)

Elutka, ja też. juz teraz pomagał mi w komodzie siostry układać różne rzeczy. ale póki nie ma maluszka z nami to dla niego to pewnie tylko taka zabawa.

agulqa, tylko zwróc uwage, bo niektore te papierowe lampy dają mało światła

reklama
Do góry