reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jeżyk, już kiedyś pisałam, że raty z Allegro to błogosławieństwo, bo w ogóle nie sprawdzają dochodów, wpisujesz, co chcesz i tyle
bada m.
Fanka BB :)
ja planuje kupić ten Termometr bezdotykowy Thermoflash LX-26 + etui *7 KOLORW - Termometry bezdotykowe - sklepmedyczny.net mama ,teściowa dadzą kasę jak G się urodzi to wtedy kupię
wczoraj w rossmanie kupiłam te chusteczki co Sroka poleca Tami cotton coś tam i drugie w Kauflandzie dla samego pudełka,i termoopakowanie na butle też w rossmanie takie materiałowe,piękne a i jeszcze kupiłam pieluszki Tesco loves baby 1 za 12 zł,(tez mają dobre opinie )do szpitala jak znalazł
wczoraj w rossmanie kupiłam te chusteczki co Sroka poleca Tami cotton coś tam i drugie w Kauflandzie dla samego pudełka,i termoopakowanie na butle też w rossmanie takie materiałowe,piękne a i jeszcze kupiłam pieluszki Tesco loves baby 1 za 12 zł,(tez mają dobre opinie )do szpitala jak znalazł
agulqa_b
A ja tyle razy pieluchy ogladalam i nie kupilam jeszcze ;-)
bada, a w jakiej cenie są te chusteczki Tami? i wiesz moze czy one są z tych bardziej mokrych, czy suchych jak np. babydream? w rossmannie też jest teraz ten 6ciopak pampersowych chusteczek. ja je lubie. ale mam 3 opakowania, które uprowadziłam młodemu . teraz jak nie sika już do pieluchy, to mu takie nie potrzebne, więc na razie na kilka pierwszych dni mam ;-)
ja dziś chyba też w końcu uruchomię te raty na allegro i zamówię fotelik samochodowy.
a tak w ogóle to oświadczam, że zakupy dzieciowe mi już przeszły. jednak klimat świąteczny i polowanie na prezenty zwyciężyło . wczoraj kurier przywiózł mi paczkę z home&you i jestem pod wrażeniem lampionów, które udało mi się dorwać z przeceny! a że zarówno moja mama, moja teściowa i ja zresztą też takie lampiony kochamy to prezent jak znalazł. sama żałuję, że nie mogłam sobie pozwolić na zakup 3 szt., bo chętnie bym sobie taki zostawiła u siebie w domu ;-)
ja dziś chyba też w końcu uruchomię te raty na allegro i zamówię fotelik samochodowy.
a tak w ogóle to oświadczam, że zakupy dzieciowe mi już przeszły. jednak klimat świąteczny i polowanie na prezenty zwyciężyło . wczoraj kurier przywiózł mi paczkę z home&you i jestem pod wrażeniem lampionów, które udało mi się dorwać z przeceny! a że zarówno moja mama, moja teściowa i ja zresztą też takie lampiony kochamy to prezent jak znalazł. sama żałuję, że nie mogłam sobie pozwolić na zakup 3 szt., bo chętnie bym sobie taki zostawiła u siebie w domu ;-)
jenn200818
Ja z pieluchami mam to samo, czytam o nich i szukam opinii wciąż i wciąż.. I nic haha Zastanawiam się czy jako 1 nie wezmę Pampersów a jako 2 Dady.. hmm to są dylematy.
reklama