reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Jeżyk ja podawałam tylko swój, ale ja sobie zawsze więcej wpisuje, bo i tak nikt tego nie sprawdzi ;-)
I ja np mam pierwszą ratę do 14.12 :-)

reklama
Ja wpisalam zawyzony bo przeciez to glupoty w yym formularzu. Pytają sie o jeden dochod a o koszty to juz ogolne wiec jakbym swoj wpisala to na 0 by wyszło hehe. Ja pierwsza rate mam gdzies do 17 grudnia chyba

bada, a w jakiej cenie są te chusteczki Tami? i wiesz moze czy one są z tych bardziej mokrych, czy suchych jak np. babydream? w rossmannie też jest teraz ten 6ciopak pampersowych chusteczek. ja je lubie. ale mam 3 opakowania, które uprowadziłam młodemu :-D:-D. teraz jak nie sika już do pieluchy, to mu takie nie potrzebne, więc na razie na kilka pierwszych dni mam ;-)

ja dziś chyba też w końcu uruchomię te raty na allegro i zamówię fotelik samochodowy.

a tak w ogóle to oświadczam, że zakupy dzieciowe mi już przeszły. jednak klimat świąteczny i polowanie na prezenty zwyciężyło :tak:. wczoraj kurier przywiózł mi paczkę z home&you i jestem pod wrażeniem lampionów, które udało mi się dorwać z przeceny! a że zarówno moja mama, moja teściowa i ja zresztą też takie lampiony kochamy to prezent jak znalazł. sama żałuję, że nie mogłam sobie pozwolić na zakup 3 szt., bo chętnie bym sobie taki zostawiła u siebie w domu ;-)

Ja z pieluchami mam to samo, czytam o nich i szukam opinii wciąż i wciąż.. I nic haha :rofl2: Zastanawiam się czy jako 1 nie wezmę Pampersów a jako 2 Dady.. hmm to są dylematy.

reklama
My odrazu bierzemy dady. Jak dla mnie nie ma różnicy.
Weź pierwsze jakie wpadna Ci w ręce a później najwyżej będziesz zmieniać. Każde dziecko inne i co innego mu pasuje.

Do góry