reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Mi dzisiaj przyszla torba skip hop :) tania nie byla ale ciesze sie ze kupilam bo na prawdę fajna. Poza tym przyszla mi jeszcze karuzelka ale kuzwa z ruskimi napisami!? :/ takze jutro bede pisac do goscia o co kaman.
Elutka ja mam thermoflash i jestem zadowolona jak na razie. U mnie w pracy takiego uzywaja wiec stwierdzilam ze musi byc ok

Elutka ja mam microlife nc150. Opinie ma świetne - ja na razie mogę napisać tyle , że mierzyłam temp. sobie, małżowi i temp, w domu i tyle że podoba mi się. Jak będzie sprawował to ja zawsze piszę, wyjdzie w praniu, gwarancja jest na 5 lat.

Byliśmy z małżem i dokupiłam jeszcze bodziaki z długim rękawem, pajaca i laktator w tesco (był tańszy niż na allegro). W smyku tetry. Aha jeszcze kupiłam sobie gacie siateczkowe rozmiar M (na opakowaniu a w środku napisane M/L) No i wam napiszę , że ee...małe są :szok:

Ja mam z lidla jakiś, jest spoko ;) tylko u nas tylko ja ho używam Olka nie choruje raczej jak juz 3 dni i po krzyku a ja ciągle chora :p

Zaryzykowalam i zamówiłam go plus jeszcze kilka rzeczy u tego sprzedawcy. Poza tym prezenty dla dzieciaków na gwiazdkę z głowy, bo wrzucilismy wszystko w te raty :-)

reklama
Do góry