reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Jezyk dochód tylko męża podawalismy bo z jego konta na allegro zamawialismy zresztą ja teraz dochodów nie mam..a pierwsza rata do 18 grudnia czyli równo miesiąc kd zamówienia.
Ja jestem nadal wierna pampersom z kauflanda tylko właśnie nie wiem czy ich nie wycofują. ..pewnie u starszaka przerzuce się na happy a u maluszka na początek oryginalne pampki bo przynajmniej te najmniejsze Happy kiedyś były takie dosyć sztywne
Znowu oryginalne pampersa 4ki uczulily stsrszaka..
Chusteczki nardzo lubię z lidla Toujours
Na Pieluszki i kosmetyki dla dzieci i niemowląt - Sklep Internetowy Bliżej Ciebie są zawsze promocje na Happy jakby co :-)

reklama
sprite te Tami są z tych bardziej mokrych (nawet są ciężkie),mam te z rossmana więc mam porównanie,kosztują bez żadnej promocji 4,90,ale jest ich tam mniej niż przeciętnych z innej firmy,ale ponoć mało tej całej chemii maja ,ona jeszcze poleca z Netto chusteczki,ale nie po drodze miałam,ale kupie jak kiedyś będę
moi starsi tylko i wyłącznie pieluch Pampersów używali,Huggisy ich uczulały innych nie próbowaliśmy,teraz też kupię Pampers,ale te Tescowe maja dobre opinie,lepsze niż Dada,a porównywalne do Pampers,więc wzięłam,a że fajna mała paczka to wezmę do szpitala (na Dzieciowo mi- jest ranking) i te Tescowe dostałam ostatnio próbki od położnej ;-)

zielonych chusteczek Pampers nie cierpię

Ostatnia edycja:
Jenn jedynie to co juz kiedyś były podawane nie tylko przeze mnie Promocje dla dzieci i promobaby.pl. na tym bliżej ciebie wysyłka jest za free powyżej 115zl i mozna dużo rzeczy wyprawkowych kupić. Z cenami tam jest różnie na inne rzeczy ale pampki są w dobrej cenie

bada, to w sumie drogie chusteczki Tami, ale skoro najmniej syfu mają to ok. a te z netto faktycznie są fajne i ich bardzo dużo w opakowaniu (nie pamiętam ile, ale na pewno więcej niż pampersowych itp.).

ja nie lubie tych białych z pampersa - sensitive. tak samo jak te pieluchy pampers białe jakieś dziwne.

Ja mam na razie pokupowane pampersy pampersa :-D i chusteczki też. W kauflandzie 3pak kupiłam bodajże. Dziś kurier w końcu ma przywieżć kołyskę, złożyłam zamówienie w jedym sklepie , w poniedziałek/środę odbierzemy je i w tym mies kupię jeszcze pościel albo zabawki co mi się podobają i w tym mies, koniec z zakupami.

Przyszły mi zamówione koszule, staniki i sukienka z Allegro.

Jeśli chodzi o koszule do karmienia-ok. Mogę polecić. Za te cenę dość ładne. Chińska produkcja, ale wszystko teraz chińskie.
Staniki- za te cenę ok, ale nie polecam.
Sukienka-pożal sie Boże! Ledwo du*pę przykryło!!!! A miała byc długa prawie do kolan. Dobrze, ze wyszła mnie prawie darmo. Bedzie robić za tunikę. Ale wyglądam w niej jak wieloryb. Pozniej wstawię fotkę.

Także koszule warte polecenia.

Ja też kupiłam chusteczki Tami, mam 3 opakowania, a pampersów mam jedno opakowanie mniejsze rozmiar 1 i dwa opakowania duże rozmiar 2 - jedne białe, jedne zielone. A jak trafię na promocję, to kupię następne. Lubię mieć w zapasie :-D

reklama
Sprite, właśnie godzinę temu kurier przywiózł :-) Czekam teraz, aż ktoś mi ją wniesie, na razie w garażu stoi. Cieszę się jak dzieciak z nowej zabawki :-p Mam w domu dużo wilgoci od ubrań, które ciągle suszyłam, ciągle szyby były zaparowane. Nareszcie to się skończy, bo już się bałam jakiegoś grzyba, czy coś... ;-)

Do góry