reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja robiąc zamówienie na allegro zamówiłam 1 Pampersa, bo za 23 zł były :p
Dady niestety u moich dzieci się nie sprawdzają, po kilku dniach zawsze były odparzenia i smarowanie nic nie dawało.
Dopiero jak wracaliśmy do Pampersów ew. Happy to wszystko schodziło :/
No i mi te Dady śmierdziały zawsze:-p

reklama
dokładnie. pieluchy trzeba próbować na swoim dziecku czy służą. ale czasami pampersy wychodzą taniej niż dady, jeżeli są z promocji.

No właśnie na pampersy często są ok promocje no ale opłaca się kupować wielkie paki, także najpierw przetestuję 2 z Dady bo tańsze, a jak nie podejdą to będę kombinować dalej. Natomiast 1 z pampersów są chyba najtańsze w rossmanie z tego co widziałam :-)

Ja moze pampkk kupie w drodzd na porodowke?:p
Nie mam pojecia, polozna happy polecala bo niby szerokie miedzy nozkami i dobrze sie maja do bioderek na poczatku
Nie wiem jak to sie ma w realun:p

Każda położna poleca inne, moja właśnie wspominała o Dadzie i tych z tesco, no i o pampersach.. Ale mówiła, że wielu rodziców mówiło o odparzeniach po pampersach, więc różnie bywa :-)

Agulqa nie wiem jak te małe rozmiary Happy, ale te większe często kupujemy jak są w promocji (bo bez są droższe niż Pampersy) i są spoko.
Tylko własnie cena...
Za Pampersy w Rossmanie płacę 47 zł, a Happy sa po około 57 zł, ale czasem w Intermarche są w promocji po 35 zł :p

agulqa, z tymi bioderkami to co lekarz to opinia. to tak jak z pępkiem, wprowadzaniem stałych pokarmów itp. itd. ;-)

reklama
agulqa, ale nie ma w tym nic złego. skąd masz wiedzieć przed urodzeniem jakie kosmetyki itp. będą pasować Robertowi ;-). ja tam chyba większość pieluch przetestowałam, a młodemu chyba tylko po 1 takich naprawdę beznadziejnych (no w tym wypadku też bardzo tanich) coś na pupie wyszło. i tak oto wiem, że pampersy są bardzo fajne, ale praktycznie takie same jak dada. rossmanowskie też ujdą. lidlowe te większe opakowania są ok, za to te mniejsze masakra! twarde i sztywne. a najfajniejsze na lato były pomarańczowe pampersy albo właśnie takie ultra cienkie z lidla. happy nam średnio pasowały, bambino, tesco itp. no wszystko ok. a najczęściej i tak kupowałam pampersy z promocji , a później tylko dady, rossmanowe i w lecie lidlowe cienkie, bo w tych sklepach była najczęściej :-D

Do góry