reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja też takich dużych wacików używałam.

Muszę się Wam przyznać, że ostatnio szaleję z zakupami. Wczoraj w Lidlu kupiłam getry ocieplane, naklejki na scianę i książeczkę dla starszej, a dla młodszej spodenki welurowe i sztruksowe. Dzisiaj w biedronce z kolei kocyk i ręcznik dla młodszej a dla starszej sukienkę i spodnie:) jako wymówkę mam to że to wszystko prawie z przeceny. W Biedronce była też taka fajna duża kuchenka dla dzieci, chcę taką kupić Ninie pod choinkę ale ostatecznie nie kupiłam, poczekam aż M wróci ze szpitala. Jak wróci zamówimy też fotelik do samochodu i akcesoria do wózka, do tego rzeczy kosmetyczno- lecznicze.

reklama
Dziewczyny pytanie z innej beczki, jak długo można trzymać rzeczy w koszyku na allegro? Albo się usunęły same...albo mąż niechcący usunął i o tym nie wie albo się przyznać nie chce...

Też mam problem z samoistnym opróżnianiem koszyka allegro :confused:
Przyszła moja pościel, boska jest :-D Materacyk mam już od piątku, wysłałam męża jeszcze po prześcieradełka do łóżeczka z biedrony, bo obejrzałam je niedawno, ale wymiarów materacyka pewna nie byłam, w domu sprawdziłam, to mąż już zakupi :-) Jutro powinna być już suszarka, bo dostałam meila, że wczoraj wysłali :tak:

Wrrrrr bez sensu...powinien być chociaż tydzień. Qrcze nawrzucałam i muszę szukać od nowa, a ledwo dwa dni temu wrzuciłam.

Elutka rzeczy z koszyka znikają gdy kończy się dana aukcja lub brakuje asortymentu,mnie wczoraj tak 3 rzeczy znikły,okazało się,ze był koniec tych aukcji,a 2 pozostałe trwały

reklama
Byłam w tesco i są bodziaki poprzeceniane z krótkim rękawkiem. Różne ceny od niecałych 18 zł za 5 sztuk do 37 bodajże.

Kupiłam z kubusiem z krótkim i jadę jeszcze po bodziaki z długim i pajacyka wszystko w rozmiarze 56 bo tych mam malutko, wszystko na 62 mam....

Przy okazji kupiłam jeszcze za 30 zł śliczny pierwszy album też z kubsiem :-)

Do góry