reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Mommy, ja mam ten laktator z aventu natural coś tam. kupiłam go 3 lata temu za jakieś 75 zł właśnie na allegro. on ma w zestawie zapasowe silikonowe części (oprócz tej nakładki na cycek), więc teraz też go wykorzystam, bo po umyciu jest jak nowy. tylko wymiana tej nakładki droga, bo z przesyłką wychodzi prawie 40 zł :szok:. a z kocykami szalejesz :-D.

gosiane, w końcu joolz ;-). a jaki zestaw kupiłaś dla Jasia (tomem i przyjaciele). bo u nas też szał na tomka i młody pod choinke też od nas dostanie tory. ma w domu ten zestaw z Kubą - straszna przygoda, czy jakoś tak. a na święta planowaliśmy taki zimowy z zimowym tomkiem (tylko u jednego sprzedawcy go widziałam:-(). w ogóle straszna biedna u nas w PL z tymi zestawami. bardzo mały wybór.
a jaką torbę zamówiłaś? ja do wózka nie kupuję oryginalnej, bo widziałam fajne w tk maxie. ale może na allegro coś fajnego?

alecta, byłam w tesco po lenor i widziałam, że jest -50% na połowę ciuchów niemowlęcych.

Ostatnia edycja:
reklama
Sprite lol... chyba bym sie wkurzyla tym kolorem

Ja mam laktator z grucha. Poki co nie kupuje innego. W razie w przy nawale polozna ze szkoly rodzenia mi pozyczy. A jak bedzie trzeba to kupie swoj

Dobrze ze nie kupilam kolderki i podusi. Kumpel co u nas jest mowi, ze kupi nam dla Robsona :-) pytal czy nam sie pdzyda a ja, ze jasne bo akurat tego nie mamy ;-)

Sprite torbe skip hop zamowilam w tkmaxx widzialam tez niefirmowe za taka cene o zamowilam a skip hop po 400zl prawie! Poszaleli. Joolz fajny tez jest :)

Skip hop...piekna! Ja ją zamowilam sobie pod choinke:) Na allegro niecale 300zl. Wyglada na firmową ale nie znam sie:) Podoba mi sie i juz.

Jenn ja zas na hipp lecialam i dla mnie najlepsze:)

Bada ja tak samo. Firmowe uzywki a jakosc na kilka dzieci:)

Ostatnia edycja:
faaajna i tańsza niż oryginalna z wózka :-p. w każdym razie w moich tkmaxach też są torby skip hop. akurat takiej nie widziałam, ale te co na allegro stoją za 220 czy 230 zł są na bank. tylko nie sprawdzałam w jakiej cenie.

reklama
Do góry