reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Sprite też mam z minky kocyki ale ja te większe zamawiałam. Mam jeden cieńki, jeden gruby i jeszcze jeden gruby będę zamawiać. Podusie i mufki też do kompletu do wózka zamówiłam i jak ręce w nie wsadziłam to jak miło było :-D

reklama
Zaczęłam zastanawiać się nad mlekiem modyfikowanym w razie czego gdybym miała problemy z karmieniem. Czy możecie jakieś polecić? Zastanawiałam się nad Enfamil, bo słyszałam, że jest bardzo dobre.
A właśnie czy laktatory używałyście, jeśli tak to jakie polecacie? ;-)

Jenn trudno powiedzieć które mm będzie Twojemu dziecku służyć

Alecta dziewczynkowe różowe słodkie :-)

Jenn ja ostatnio w ręku trzymałam enamfil i humana ale odłożyłam na razie na półkę. W szpitalu jakby co mleka dadzą (choć o to najlepiej się wypytać) a w tym czasie mąż zdąży kupić albo ktoś inny ;-)

Laktator kupię ręczny aventa chyba, w sumie ja nie zamierzam długo karmić piersią i za to jestem często linczowana ;-) ale jakby mi się coś odmieniło i nawał pokarmu bym miała to później w medele swing bym inwestowała.

Ja mam takie kocyki z minky są tak miłe ze sobie też bym taki kupiła :-D zresztą ja uwielbiam koce :-)

Załączniki

• 1416061027569.jpg
    1416061027569.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 39
  • 1416061046038.jpg
    1416061046038.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 39
MommyTigger też nie zamierzam długo karmić, planuję na pewno przez 3-4 miesięcy jak się uda oczywiście, a potem stopniowo chcę wprowadzać butelkę.
Właśnie też wydaje mi się, że ręczny laktator wystarczy, bezsensu chyba inwestować w droższe..

reklama
Jenn też tak sądzę. Ogólnie napiszę Ci ,że bym nawet teraz nie kupowała tylko też tak jak mleko w razie W. Ale no cóż, na allegro gdzieś widziałam laktator za bodjaże 80 zł aventa a w smyku np, kosztuje 150 zł.... Więc sama nie wiem co zrobić czy teraz przy okazji kupowania już takich pierdółek co mi zostały na allegro zamówić ten laktator czy później przepłacać i kupować w sklepie u siebie...

Do góry