reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Nulini spoko torba, a jak wygrana to juz w ogole ;-)

Ma w środku meeega bajery, komory termiczne, etc., co nie zmienia faktu, że w życiu bym tyle za torbę nie dała :eek:

LayDeek, ja przez Was też już myślę o pakowaniu torby!!! :wściekła/y: Presję straszną wywieracie...

jeżyk, spoko, w kwestii zakupów u mnie też bez zmian, czyli NIC :crazy: Mam ciuchy, pampersy i ręczniki, styknie? :-D

reklama
Nulini jasne ze styknie ;-) maz na podloge maly z toba do lozka i wio ;-)
Moja mama zadowolona ze juz materacyk zamowilam :-)
A ja nie moge sie doczekac jak pojade do rodzicow i obejrze w realu wozek :-D
Nooo i nie moge sie doczekac az kupie pozostale rzeczy a Ł mi ciagle mowi ze przezywam bo to juz same *******ki

Ja tez w połowie grudnia chce mieć torbę spakowaną.

Odnawiam temat kochane - koszule do karmienia. Kto i jakie poleca. Ja chciałam te tanie z Allegro, ale bodajże alecta odradzila. Także na pewno juz ich nie chce i zainwestuje ciut wiecej :)

Kasiekz ja tez sie w niej zakochalam :D bo wyglada jak zwykla torebka. Ja stwierdzilam ze w sumie wiekszosc duzych rzeczy mam po Jasiu, tylko wozek zostal ale to po swietach zalatwimy, ze moge sobie kupic taka porządna. Teraz w sumie kupuje tylko to czego nie mialam przy Jasku a żałowałam albo to co sie zniszczylo (np rozek mialam tani bardzo i chyba zawioze do schroniska dla zwierzat bo do niczego juz sie nie nadaje tak zbrzydl)

gosiane to jak ja, wózek, wanienka, łóżeczko, niektóre ciuszki itp. wsio mam po córci to teraz kupię coś droższego:p Przy pierwszym dziecku za dużo wydatków.

A to moja kombinezony;)
k1.jpgk2.jpg

Załączniki

• k1.jpg
    k1.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 42
  • k2.jpg
    k2.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Jenn loo to masz czas. Ja mysle ze i tak przenosze :p

Laydeek sciagnij aplikacje allegro, tam jest bon na 30zl przy zakupie odziezy za 100zl. Ja planuje kupic dwie koszule do karmienia i jakis stanik. Moze wyjdzie 100zl to wtedy 30mam gratis ;-)

Do góry