reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Mommy, jak długo czekałaś na materac. My już 6 tydzien. Wczoraj dzwoniliśmy, to kazali dzis dzwonić. A dziś łosie tel nie odbierają.

reklama
Doggi spoko poczekam :-)

Sprite wiesz co czy ma same plusy to się okaże ;-) Jeszcze nawet nie jest złożony tylko w kartonie heheh. Ja go miałam już upatrzonego od jakiś 2 lat i tylko się upewniałam w swojej decyzji a ostatecznie upewniłam się jak go zobaczyłam na żywo w sklepie ;-) Buffalo dla mnie za wielki był a stokke żadnej amortyzacji nie miał więc no na cameleona padło tak jak było od początku mówione ;-) Z tego co czytałam to minusem jest dostęp do kosza w wersji z gondolą ale ja w sumie nie będę korzystała z kosza za dużo, więc ujdzie. No i zobaczymy jak śnieg spadnie jak kółeczka dadzą radę. Zawsze można tylne mieć z przodu albo zamówić na zimę te duże "terenowe".

Agulqa też mam ściągane i nie wiem czy prać ;-)

Lay czekaliśmy prawie równe 5 tyg i już wszytsko chcieli przywozić łącznie z materacykiem, gwałć ich tam równo :-/ A dzwonisz do salonu w którym kupowaliście czy do firmy bezpośrednio?

Mommy, buga nie ma dla mnie w ogóle minusów ;-) myślę, że będziesz zadowolona. ja go w sklepie oglądałam kilka razy, a w necie to chyba z milion razy :-D:-D:-D:-D chciałam ten z kremową budką :tak:

widziałyście coś takiego?! dzwonie do sklepu, bo cena fotelika 480 zł, pytam o kolor, który mnie interesuje (nie żaden limitowany. z normalnej oferty kolorystycznej), a facet mi, że akurat ten kolor jest 100 zł droższy! nie rozumiem tego :confused2:

Sprite , każdy wózek ma minusy ;-) ale to dopiero w praniu wychodzi :-D Pewnie jak pokoik będzie cały już zrobiony to wtedy go złożymy i będę się cieszyc jak głupia :-D

Sprite dziwne :confused2: a co to za fotelik i na jakiej stronie? Ja jeszcze nie mam nic do łózeczka.... rozków też nie. Pewnie kupię tylko jeden i chciałam otluacz zakupić ;-)

Ostatnia edycja:
Mommy zależy jsk wysoko stawiasz poprzeczkę wózkowi ;) jak się chce zawsze znajdzie się minusy ;)
Ja przy oli miałam wozekvza 600zl i ja np nie widziałam w nim minusów, no może mógł być ciut lżejszy ale to dopiero stwierdziłam jak Ola miała około 9 miesięcy i była wielkim klockiem którego trudno byli wepchnac pod górę ;)

dlatego mnie to dziwi. pewnie mają na sklepie kolory z poprzedniej dostawy i chcą juz żeby zeszły, więc stąd cena 480, bo to jest chyba najtańszy sklep jaki znalazłam. w innych sklepach cena tego fotelika jest w granicach 590 zł właśnie. za 480 zł mogę mieć kolor niebieski lub brązowy. w poniedziałek okaże się, czy jeszcze czarny. reszta kolorów droższa.

wow! kurier do mnie w sb przyjechał. minky: WP_20141115_003.jpg
jakie to milusie jest, mmmmmmm

Załączniki

• WP_20141115_003.jpg
    WP_20141115_003.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
reklama
gosiane, kolejna z taką kwotą, wow! co zamówiłaś fajnego?

ja mam wózek w koszyku i jakoś nie umiem zrobić "klik-zamów" ;-)

A jaki wózek wybrałaś w końcu? Ja myślę dalej. Albo PP Book S Pop Up albo Bumbleride Indi, nie mogę sie zdecydowac.

Kupiłam rozek minky Ala i As Rozek / becik MINKY dwustronny HIT !! (4795535293) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., od tego sprzedawcy tez reczniki i kocyk wiekszy. Poza tym karuzelke i pierdólki takie typu smoczek. Plus dla Jasia prezent gwiazdkowy na ktory się skladamy z moja siostra i rodzicami (kolejke tomek i przyjaciele) i dla siebie torbe do wozka bo wszystkie moje przez to ze z Jasiem nie mialam mi sie zniszczyly.

sprite​ sliczny ten kocyk! Tez myslalam nad takim w sloniki.

Do góry