reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Doggi spoko poczekam :-)
Sprite wiesz co czy ma same plusy to się okaże ;-) Jeszcze nawet nie jest złożony tylko w kartonie heheh. Ja go miałam już upatrzonego od jakiś 2 lat i tylko się upewniałam w swojej decyzji a ostatecznie upewniłam się jak go zobaczyłam na żywo w sklepie ;-) Buffalo dla mnie za wielki był a stokke żadnej amortyzacji nie miał więc no na cameleona padło tak jak było od początku mówione ;-) Z tego co czytałam to minusem jest dostęp do kosza w wersji z gondolą ale ja w sumie nie będę korzystała z kosza za dużo, więc ujdzie. No i zobaczymy jak śnieg spadnie jak kółeczka dadzą radę. Zawsze można tylne mieć z przodu albo zamówić na zimę te duże "terenowe".
Agulqa też mam ściągane i nie wiem czy prać ;-)
Lay czekaliśmy prawie równe 5 tyg i już wszytsko chcieli przywozić łącznie z materacykiem, gwałć ich tam równo :-/ A dzwonisz do salonu w którym kupowaliście czy do firmy bezpośrednio?
Sprite wiesz co czy ma same plusy to się okaże ;-) Jeszcze nawet nie jest złożony tylko w kartonie heheh. Ja go miałam już upatrzonego od jakiś 2 lat i tylko się upewniałam w swojej decyzji a ostatecznie upewniłam się jak go zobaczyłam na żywo w sklepie ;-) Buffalo dla mnie za wielki był a stokke żadnej amortyzacji nie miał więc no na cameleona padło tak jak było od początku mówione ;-) Z tego co czytałam to minusem jest dostęp do kosza w wersji z gondolą ale ja w sumie nie będę korzystała z kosza za dużo, więc ujdzie. No i zobaczymy jak śnieg spadnie jak kółeczka dadzą radę. Zawsze można tylne mieć z przodu albo zamówić na zimę te duże "terenowe".
Agulqa też mam ściągane i nie wiem czy prać ;-)
Lay czekaliśmy prawie równe 5 tyg i już wszytsko chcieli przywozić łącznie z materacykiem, gwałć ich tam równo :-/ A dzwonisz do salonu w którym kupowaliście czy do firmy bezpośrednio?
Mommy, buga nie ma dla mnie w ogóle minusów ;-) myślę, że będziesz zadowolona. ja go w sklepie oglądałam kilka razy, a w necie to chyba z milion razy chciałam ten z kremową budką
widziałyście coś takiego?! dzwonie do sklepu, bo cena fotelika 480 zł, pytam o kolor, który mnie interesuje (nie żaden limitowany. z normalnej oferty kolorystycznej), a facet mi, że akurat ten kolor jest 100 zł droższy! nie rozumiem tego
widziałyście coś takiego?! dzwonie do sklepu, bo cena fotelika 480 zł, pytam o kolor, który mnie interesuje (nie żaden limitowany. z normalnej oferty kolorystycznej), a facet mi, że akurat ten kolor jest 100 zł droższy! nie rozumiem tego
MommyTigger
Sprite , każdy wózek ma minusy ;-) ale to dopiero w praniu wychodzi Pewnie jak pokoik będzie cały już zrobiony to wtedy go złożymy i będę się cieszyc jak głupia
Sprite dziwne a co to za fotelik i na jakiej stronie? Ja jeszcze nie mam nic do łózeczka.... rozków też nie. Pewnie kupię tylko jeden i chciałam otluacz zakupić ;-)
Sprite dziwne a co to za fotelik i na jakiej stronie? Ja jeszcze nie mam nic do łózeczka.... rozków też nie. Pewnie kupię tylko jeden i chciałam otluacz zakupić ;-)
Ostatnia edycja:
Mommy zależy jsk wysoko stawiasz poprzeczkę wózkowi jak się chce zawsze znajdzie się minusy
Ja przy oli miałam wozekvza 600zl i ja np nie widziałam w nim minusów, no może mógł być ciut lżejszy ale to dopiero stwierdziłam jak Ola miała około 9 miesięcy i była wielkim klockiem którego trudno byli wepchnac pod górę
Ja przy oli miałam wozekvza 600zl i ja np nie widziałam w nim minusów, no może mógł być ciut lżejszy ale to dopiero stwierdziłam jak Ola miała około 9 miesięcy i była wielkim klockiem którego trudno byli wepchnac pod górę
MommyTigger
Sprite tak patrze i on faktycznie ma tylko jedną tapicerkę... Dziwny gościu.
Doggi ja to mam mistrza w czepialstwie więc wiesz... Na razie jest ok ;-)
Doggi ja to mam mistrza w czepialstwie więc wiesz... Na razie jest ok ;-)
dlatego mnie to dziwi. pewnie mają na sklepie kolory z poprzedniej dostawy i chcą juz żeby zeszły, więc stąd cena 480, bo to jest chyba najtańszy sklep jaki znalazłam. w innych sklepach cena tego fotelika jest w granicach 590 zł właśnie. za 480 zł mogę mieć kolor niebieski lub brązowy. w poniedziałek okaże się, czy jeszcze czarny. reszta kolorów droższa.
wow! kurier do mnie w sb przyjechał. minky:
jakie to milusie jest, mmmmmmm
wow! kurier do mnie w sb przyjechał. minky:
jakie to milusie jest, mmmmmmm
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
gosiane, kolejna z taką kwotą, wow! co zamówiłaś fajnego?
ja mam wózek w koszyku i jakoś nie umiem zrobić "klik-zamów" ;-)
A jaki wózek wybrałaś w końcu? Ja myślę dalej. Albo PP Book S Pop Up albo Bumbleride Indi, nie mogę sie zdecydowac.
Kupiłam rozek minky Ala i As Rozek / becik MINKY dwustronny HIT !! (4795535293) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., od tego sprzedawcy tez reczniki i kocyk wiekszy. Poza tym karuzelke i pierdólki takie typu smoczek. Plus dla Jasia prezent gwiazdkowy na ktory się skladamy z moja siostra i rodzicami (kolejke tomek i przyjaciele) i dla siebie torbe do wozka bo wszystkie moje przez to ze z Jasiem nie mialam mi sie zniszczyly.
sprite sliczny ten kocyk! Tez myslalam nad takim w sloniki.