reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta ja tez bym tyle za torbe nie dala ;-) ale ja mam przy wozku, a jak mi bedzie mala czy cos to mam torebki duze z ktorych nie korzystam. A jak bedzie niewygodnie to bede myslec ;-)
jenn200818
Ja także :-) Tylko taką do szpitala musiałam sobie kupić, ale dorwałam na szczęście za 30 zł w decathlonie ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Torbę też mam przy wózku
A Młodej kiedyś wygrałam taką torbę Ju-Ju-Be 'Be Prepared' Diaper Tote | Nordstrom
w takim kolorze http://www.blog.babymama.pl/wp-content/uploads/2014/03/BeAll_Fuchsia_Blossoms_Front1.jpg i jak zobaczyłam, ile kosztuje, to mi cycki opadły jeszcze niżej...
Używamy jej na wszelkie wyjazdy
jenn, ja pierwsze 2 pudełka miałam Bebilonu, a później jechaliśmy na Bebiko, bo skład identyczny. Laktator kupuję elektryczny, dla wygody, a nawet jak nie będę używać, to sprzedam
A Młodej kiedyś wygrałam taką torbę Ju-Ju-Be 'Be Prepared' Diaper Tote | Nordstrom
w takim kolorze http://www.blog.babymama.pl/wp-content/uploads/2014/03/BeAll_Fuchsia_Blossoms_Front1.jpg i jak zobaczyłam, ile kosztuje, to mi cycki opadły jeszcze niżej...
Używamy jej na wszelkie wyjazdy
jenn, ja pierwsze 2 pudełka miałam Bebilonu, a później jechaliśmy na Bebiko, bo skład identyczny. Laktator kupuję elektryczny, dla wygody, a nawet jak nie będę używać, to sprzedam
agulqa_b
Nulini spoko torba, a jak wygrana to juz w ogole ;-)
Ja do szpitala jakas torbe mam wiec dam rade ;-)
Ja do szpitala jakas torbe mam wiec dam rade ;-)
reklama
kasiekz
Też mam przy wózku, ale mi się nie podoba, jest beznadziejna Poza tym po córce wysłużona i wstyd z nią chodzić A ja często na ramieniu ją gdzieś zabieram, na wypady itp. więc szukałam jakiejś porządnej. Sama nie dałabym 300zł za torbę, ale jak pisałam to prezent pod choinkę od rodziców więc farcik
gosiane dokładnie identyczna, jestem zakochana
gosiane dokładnie identyczna, jestem zakochana