reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Alecta ja tez bym tyle za torbe nie dala ;-) ale ja mam przy wozku, a jak mi bedzie mala czy cos to mam torebki duze z ktorych nie korzystam. A jak bedzie niewygodnie to bede myslec ;-)

Ja też mam jedną od wózka, ale Tymek jej używa do przedszkola, chowam mu tam pampki i rzeczy na zmianę no i od codziennego użytku jest już dość styrana ;-)

Torbę też mam przy wózku :-D

A Młodej kiedyś wygrałam taką torbę Ju-Ju-Be 'Be Prepared' Diaper Tote | Nordstrom
w takim kolorze http://www.blog.babymama.pl/wp-content/uploads/2014/03/BeAll_Fuchsia_Blossoms_Front1.jpg i jak zobaczyłam, ile kosztuje, to mi cycki opadły jeszcze niżej...
Używamy jej na wszelkie wyjazdy :tak:

jenn, ja pierwsze 2 pudełka miałam Bebilonu, a później jechaliśmy na Bebiko, bo skład identyczny. Laktator kupuję elektryczny, dla wygody, a nawet jak nie będę używać, to sprzedam :tak:

reklama
Też mam przy wózku, ale mi się nie podoba, jest beznadziejna:D Poza tym po córce wysłużona i wstyd z nią chodzić:p A ja często na ramieniu ją gdzieś zabieram, na wypady itp. więc szukałam jakiejś porządnej. Sama nie dałabym 300zł za torbę, ale jak pisałam to prezent pod choinkę od rodziców więc farcik;)

gosiane dokładnie identyczna, jestem zakochana:p

Do góry