reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

czy ktoras z Was miala i uzywala laktator reczny firmy akuku? na necie w miare polecane, a mam mozliwosc kupic za 32zl, z tego co widze to calkiem spoko cena?

reklama
Ja nie miałam takiego. Miałam ręczny z Aventu - do dupy go sobie można było wsadzić i taki najtańszy, szklany z apteki - ten potrafił ciągnąć. :D

Dzieki nieobecna. Ja chyba na poczatek jednak tez kupie ten z apteki. Ponoc kosztuje ok 10zl a nie wyobrazam sobie isc do szpitala i w razie w nie miec ze soba

Aza mi na elektryczny szkoda kasy. Chce normalny reczny, wezme pewnie do szpitala najtanszy z apteki a pozniej najwyzej kupie taki z butelka itp zeby w razie w odciagnac pokarm i zostawic komus

Ja mialam z Medeli ręczny i moge polecic. AZA to prawda myśle, że elektryczny lepiej kupic jak cos po porodzie jeśli bedzie taka potrzeba. Ja odciągalam sporadycznie wiec ręczny byl wystarczający.

Miałam ręczny LOVI i porobiłam sobie odciski na łapach :dry: Teraz na bank kupię elektryczny, a później i tak się go sprzeda, więc nie stracę za wiele ;-)

Ja miałam ten najzwyklejszy, ale w szpitalu to ja jeszcze mleka nie miałam:-D Dopiero później w domku kilka razy się przydał. Mnie denerwowało w nim to, że mleko ucieka ze zbiorniczka za uszczelkę

Nulini też tak myślę o elektrycznym. W sumie oprócz butelek,pieluch i przewijaka to nie mam nic większego fo kupienia to może by ten laktator zakupić. Ja sporo używałam jak się zapalenia piersi nabawiłam.

Agulqa jak tam noc z poduchą?

reklama
Wszysyko wyjdzie w praniu, kupie najtanszy i najwyzej pozniej jakis lepszy ;-)

Piduszke moge smialo polecic. Tulilam sie do niej cala noc, super wygodnie. W koncu nic mi spod brzucha i nog nie uciekalo ;-) ciesze sie ze ja dosyalam hihi ;-) polecam!

Do góry