reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Co do tych durnych fotelików każdy wie co dobre i potrzebna dla jego rodziny :) przecież każda chce jak najlepiej dla swoich bliskich tylko niektórzy mają większe portfele a inni mniejsze. Ale wszystkie chcemy dla naszych dzieci tego samego, BEZPIECZEŃSTWA.

jezyk kosmetyki perfecta mama wszystkie są super z płynem di higieny intymnej na czele, uwielbiam te kosmetyki!

AZA mnie te wszystkie Avon i oriflame uczulaja, ja jestem wrażliwa dupeczka ;)

Megami ja uwielbiam po kąpieli dobrze się wymazać kremami :)

reklama
AZA, no cóż, ja miałam 4 foteliki i w żadnym nie patrzyłam na testy, tylko na wygląd i cenę ;-)

gosiane, fajna kurteczka! :-D

femme, zwrot podatku, kiedy to było :-D

bada m., też nie miałam kreski na brzuchu :-D

Osobiście posiadam poduchę Motherhood od prawie początku ciąży. Śpi mi się z nią bardzo dobrze. Tylko jak mąż wraca do domu to raczej poduszka emigruje z łóżka ;) ale bardzo sobie chwalę. Kupiłam od kogoś używaną, a do niej dokupiłam sobie pokrowiec na smyku za 30 kilka złotych.

mcpearl fajnie wiedziec ze jest tu kros zadowolony z tejpoduszki, wczesniej nie pisalas o tym albo nie doczytalam. w kazdym razie mam nadzieje ze i ja zadowolona bede :)

Ja wam powiem ze jak juz Jas byl starszy to dostal ta poduche do pokoju i lezala na podlodze i czesto "w niej" siedzial a i jeszcze jak siedziec dobrze nie potrafil to dookola rozkladalam ja wlasnie zeby sie glowa nie uderzyl w podloge.

gosiane ja o tej poduszce myślałam tylko pod kątem mojej wygody, a to co piszesz jak dla malucha dobra, genialne!!!! Tym bardziej muszę kupić :)

Ugryzłam się w język by nie skomentować dyskusji o fotelikach. :)

Może w dalszym etapie ciąży też się skuszę na tą poduszkę, skoro taka polecana. :) Na razie śpię na brzuchu, więc jest zbędna a w pierwszej ciąży nie pamiętam jak to było.

nieobecna, a mnie coraz trudniej na brzuchu :-( Niby go nie ma, ale jak się położę na płasko, to mnie ugniata, muszę jedną nogę zgiąć, żeby na niej oprzeć ciężar... Nie wiem, jak ja będę zasypiać :-(

Poducha faktycznie ma dużo zastosowań, ale w naszej klitce tylko by miejsce zabierała, muszę sobie poradzić bez niej ;-)

reklama
nieobecna nie musisz się gryźć w język ;) mi kłótnie nie przeszkadzają, pokazują tylko ze każda z nas charakterna kobitka, która ma swoje zdanie którego broni, bo nie ma nic gorszego jak iść za tłumem "wszyscy mówią puszczamy bąka to ja też puszczam" poznajemy się, docieramy i godzimy na koniec :)
Na brzuchu spać juz mię mogę bo od razu szumi w uszach i mroczki przed oczami ;( i kombinuje jak koń pod górkę jsk spać i sobie kołdrę roluje na taką właśnie poduszkę i uznaje to za znak "bobo kup sobie ciążową podusie" :)

Do góry