reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
AZA ja też już bym najchętniej wszydtko prxygotowala ale to mię przyspieszy stycznia :( wiec musze sobie wziąć na wstrzymanie ;)

Dziewczyny tak z ciekawości przegladam sobie właśnie lozeczka na allegro i kurna powiedzcie mi co to ma być?? Jakieś materace gryka, Kokos, pianka, pianko-gryka?? Jak kupowalam lozeczko 10 lat temu to nikt mnie o to nie pytał dostalam materac w zestawie i git, Cypek się wychował na tym samym i pewnie gdyby nie poniszczyli to i trzecie dałoby radę. A tak? O co im chodzi?

jezyk ja kupowałam 3,5 roku temu i nie pamiętam ;) wiem ze tez siec glowilam i w sklepie mi doradził jaki będzie najlepszy i nawet mu na wymiar zrobili bo ola miała łóżeczko jeszcze po mnie i ta rozmuarowka nijak ma się do obecnych standardów ;)

Ponoc pianka elastyczna lub termoelastyczna jest ok w materacu dla dzieci. Najleoszy jest lateksowy ponoc ale cena tez niczwgo sobie. Co do lozeczka ja chyba serio kupie 70x140. Poszukalam juz na allegro i znalazlam i przewijak i ocieplacz na takie lozeczko woec zadowolona jestem ;-)

AZA, ja też nie planuję wielkich wydatków, przewijak i butelki, ale laktator kupię, bo ręczny mi się przydał, a był do bani... Ja często odciągałam mleko dla męża, jak jechałam na uczelnię i on musiał karmić...

Doggi, kurcze, poważnie? :-( Cholera, ten ręczny to była udręka, miałam nadzieje, że elektryczny to będzie zbawienie :-(

Witajcie
Za miesiąc zostanę Sierpnióweczką 2014 ale jestem już i szczęśliwą Styczniówką 2013
W związku z tym, że mam wspaniałą córeczkę a teraz spodziewam się syncia – mam do sprzedania rzeczy po mojej kochanej księżniczce. Ciuszki i wszelkiego typu dodatki będę wystawiała codziennie po kilka. Mam też ciuszki ciążowe na każdą porę roku oraz dużo literatury dotyczącej wychowania i rozwoju dzieciaczków. Mnóstwo filmówek za małe pieniądze – zachęcam do odwiedzania konta allegro i licytacji.

Przedmioty użytkownika lukaszchylarecki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zobacz załącznik 633892Zobacz załącznik 633896Zobacz załącznik 633901Zobacz załącznik 633905Zobacz załącznik 633909Zobacz załącznik 633911Zobacz załącznik 633914Zobacz załącznik 633917Zobacz załącznik 633926Zobacz załącznik 633929

Przedmioty użytkownika lukaszchylarecki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zobacz załącznik 633935Zobacz załącznik 633937Zobacz załącznik 633940Zobacz załącznik 633942

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja właśnie nie wiem gdzie posiałam laktator. Ale jeśli się okaże że będę więcej odciągać to kupię elektryczny bo sie przy recznym namachac mozna niezle.

Ostatnia edycja:
Do góry