reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Agulqa to zdaj relację z pierwszej wspólnej nocy :)))) Też myślę o jakiejś poduszce ale sama nie wiem co ja chcę. Taką długą to bym mężowi kupiła bo zawsze mi zabiera kołdrę i wkłada między nogi wrr....

reklama
agulqa ja bez tej poduchy nie moglam zasnac w poprzedniej ciazy. Teraz pozyczylam kolezance ale ona juz z bobasem na rekach wiec musze sobie w koncu odebrac :)

Ja sobie dzisiaj kupilam kurtke taka pikowana ciazowa z Mamalicious za 64zl :) takze jak jesien przyjdzie to bede cosik miala bo w moje obecne obcisle to nie ma szans... 1.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Agulqa to zdaj relację z pierwszej wspólnej nocy :)))) Też myślę o jakiejś poduszce ale sama nie wiem co ja chcę. Taką długą to bym mężowi kupiła bo zawsze mi zabiera kołdrę i wkłada między nogi wrr....

oczywiscie dam znc jutro poki co zauwazylam ze fajnie pod glowa sie uklada, ale w nogach mam troche za malo wypelnienia, jednak lubie wiecej czegos miedzy nogami :-D a tak powaznie skladam ja na pol i jest ok ;d

gosiane calkiem ok ta kurtka jak na ciazowa. ja w sumie nie zaczelam myslec nawet o tym a tez nic nie mam...

Ostatnia edycja:
Agulqa - masz linka do tej podusi ? bo nie wiem o czym piszecie a przydałaby się jakaś fajna podusia :-p :-D

Ja w poprzedniej ciąży nie miałam nic ciążowego i w tej raczej też nie będę miała :-p kurtkę mam jeszcze z poprzedniej mam nadzieje że dam radę się wcisnąć no i z mojego lumpa odłożyłam sobie fajny duży kożuch z myślą o brzuchy zimą ;-)

Ale fajna ta poducha !! ja uwielbiam mieć coś między nogami (jakkolwiek to brzmi :-D:-D:-D ) idealna dla mnie muszę sobie taką sprawić ... niech no tylko przyjdzie zwrot podatku ! :-D :-p

femme ja tez na to patrzylam. no i czytalam opinie sprawdza sie pozniej przy karmieniu jak nie ma sie np super fotela itp a to dla mnie tez wazne. pokrowiec jest sciagany na zameczek wiec mozna wyprac i sam tez mozna dokupic jakby sie cos stalo. mysle ze zda egzamin

Jezyk ja mam niestety cerę mieszaną,raczej z dużą tendencją do przetłuszczania,ale uważam,że Perfekta to dobra firma,ja najczęściej używam emulsji żelowych,lekkich
Znajoma miała takie przebarwienia i musisz unikać słońca,ja nie miałam nawet nigdy takiej linii na brzuchu jak kobiety mają :-p

reklama
Bada- to masz taką cerę jak ja, też uzywalam zawsze żeli i dlatego ten krem jest dla mnie nowością, no ale zobaczymy:)

Do góry