reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja nie oskarżam tylko mówię żeby trochę poczytać. Ja kupie fotelik taki, inny kupi inny. Każdy ma wolna wolę. Jednak zanim coś napiszę to sprawdzę. DLA MNIE fotelik jest czymś najważniejszym a nie dodatkiem do auta.... Wolę sobie od gęby odłożyć a kupić coś sprawdzonego. Przeraża mnie po prostu jak ludzie kupią foteliki np. hipermakecie czy pierwszy lepszy bez sprawdzenia co kupują. Nie pisze o Was tylko ogólnie o ludziach których znam i wiem jak do tego podchodzą. Każdy postępuje jak uważa ale życie dziecka jest na pierwszym miejscu i tyle. Czemu tu wszyscy biorą wszystko do siebie? Przecież forum jest po to aby wyrażać opinie i każdy ma do tego prawo... Jeszcze raz: Nie pisałam tego o Was tylko ogólnie....

Ostatnia edycja:
reklama
Aj, dobra... dziewczyny zróbmy wdech-wydech :)))) Na forum zawsze są sprzeczne zdania i tak było, jest i będzie... amen....

Dziewczyny Jezyk ma rację, dyskusja zrobiła się nieprzyjemna. Myślę, że każda z nas jest dorosła, zna swój zasób portfela. Wiadomo, że każdy może mieć inne zdanie więc to uszanujmy.

JEZYK - ja ogólnie lubię Perfecte :tak: a mam bardzo wrażliwą skórę więc nie każdy krem mi podchodzi ;-)

:-) ale mamy same waleczne babeczki :-D ja też jestem długo na forum ale akurat zaczynałam jako rasowa "gówniara" więc takie spiny to pikuś hahaha :-p co za akcje tu przechodziłam to fiu fiu ;-) jednak z wiekiem człowiek nabiera trochę dystansu i spokoju :-) najważniejsze to umieć się dogadać niech każdy sobie wyraża swoje zdanie od tego jest forum żeby dyskutować ważne żeby to była dyskusja na odpowiednim poziomie i nie raniła nikogo ;-)

Jezyk ja ogólnie to zawsze zwykłego balsamu używałam. I właśnie zastanawiam się czy obeznane kosmetycznie mamy widzą różnice pomiędzy zwykłymi balsamami a tymi dla ciężarówek. Mówię tu o takim przeciętnym przedziale cenowym.

reklama
Tasia ja w poprzedniej ciąży używałam tylko balsamów dla kobiet w ciąży. Owszem nie mam rozstępów ale ile dzięki kremowi a ile dzięki genom to nie wiem. Teraz kupiłam Palmers i nie jest taka cena tragiczna bo coś ponad 20 zł a o pinie w miarę.

Jezyk ja do twarzy tylko z Avonu używam więc nie pomogę :))))

Do góry