reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Elutka, no właśnie wiem, że w normie, ale ten nawilżacz z jonizatorem korci tym, że zbija pyłki kurzu z powietrza
Najchętniej to bym oczyszczacz powietrza kupiła, ale to już droższa zabawa, bo nic mnie do takiej furii nie doprowadza, jak kurz
Najchętniej to bym oczyszczacz powietrza kupiła, ale to już droższa zabawa, bo nic mnie do takiej furii nie doprowadza, jak kurz
jenn200818
Fanka BB :)
Dziewczyny jakie butelki używacie? Ja mam jedną aventa i lovi.. jak mały pije to obojętnie jak nie przechyle leci mleko bokiem po pewnym czasie bo mały nie nadąża za piciem.. :-( Ta butelka od laktatora canpol też tak samo..
bada m.
u mnie ta od laktatora Canpol też ma za dużą dziurkę,więc pijemy z Lovi i one też pasują do laktatora ale nam nic bokiem nie ucieka ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja z Tosią miałam LOVI i teraz też cały zestaw, ale teraz jakieś "nowsze", nie te MEDICAL, ale jakiś zaworek mają
jenn200818
Ja mam właśnie te nowe Lovi, hmm może po prostu muszę wyczuć jak przechylać..
Jenn u nas tommee i są najlepsze na świecie, prze kozak! W szpitalu mieli nuk to Stachu pluł i nie tykal tych butelek a w domu tylko podałam mu tommee i super współpraca!!! Po mału leci i kształt zbliżony do cycka wuec to co chłopy lubią najbardziej
Btw laski bez laktatora a chcące kupić! Ten canpol easy start jest mistrzem! Szybko, sprawnie, delikatnie i ogarnia ogromny cycki, a moje teraz to rozmiar 10XXL!!! T oszalał na ich widok
Btw laski bez laktatora a chcące kupić! Ten canpol easy start jest mistrzem! Szybko, sprawnie, delikatnie i ogarnia ogromny cycki, a moje teraz to rozmiar 10XXL!!! T oszalał na ich widok
Ostatnia edycja:
reklama