reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Elutka, no właśnie wiem, że w normie, ale ten nawilżacz z jonizatorem korci tym, że zbija pyłki kurzu z powietrza :-D
Najchętniej to bym oczyszczacz powietrza kupiła, ale to już droższa zabawa, bo nic mnie do takiej furii nie doprowadza, jak kurz :wściekła/y:

Dziewczyny jakie butelki używacie? Ja mam jedną aventa i lovi.. jak mały pije to obojętnie jak nie przechyle leci mleko bokiem po pewnym czasie bo mały nie nadąża za piciem.. :-( Ta butelka od laktatora canpol też tak samo..

Jenn u nas tommee i są najlepsze na świecie, prze kozak! W szpitalu mieli nuk to Stachu pluł i nie tykal tych butelek a w domu tylko podałam mu tommee i super współpraca!!! Po mału leci i kształt zbliżony do cycka wuec to co chłopy lubią najbardziej

Btw laski bez laktatora a chcące kupić! Ten canpol easy start jest mistrzem! Szybko, sprawnie, delikatnie i ogarnia ogromny cycki, a moje teraz to rozmiar 10XXL!!! T oszalał na ich widok :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry