reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
My mamy cały zestaw Tommee butelki i laktator. Ale wolę żeby się nie przydały albo sporadycznie jak będę musiała wyjść bez dzidzi.

Jenn - może Ci leci bo niedokładnie zamykasz butelki.

Ja mam laktator reczny medeli i ogolnie jestem zadowolona, ale chcialabym teraz sciagac tak zeby moim mlekiem karmic z butli, a to ciezko wiec musze zakupic elektryczny..

A co do butelek to moj pil z aventa i super zalapal od razu:-) smoczek mam z lovi i tez zlapal od razu juz chyba w 4 dobie, bo to taaki cycol jest, ze ciagle by wisial przy cycu:-)

Ja mam laktator reczny medela harmony,na moje potrzeby wystarcza.wczoraj pierwszy razv użyłam bo my$lałam że mi cycki wybuchną,mała długo spala a potem mało zjadła.smoczek i butelke mam aventa,taką antykolkową chyba.

Doggi ktorym programem odciagasz? Ja strong i na 3 i srednio leci
Albo serio mam malo pokarmu albo nie umiem uzywac laktatora

Ja mam butelke canpol od laktatora i wlasnie w smiczku japa a nie dziurka wiec mlody pije z lovi

Przyszedl wlasnie kurier z nawilzaczem, ciekawe czy bede umiala podlaczyc :p

Agulqa ja działam na tym środkowym programie ale siła ssania max 2 bo inaczej za mocno :) Ja dopiero dziś mam plan cały dzień karmić piersią a sztuczne dopiero w nocy.. Zobaczymy jak pójdzie..

reklama
Do góry