reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
My mamy cały zestaw Tommee butelki i laktator. Ale wolę żeby się nie przydały albo sporadycznie jak będę musiała wyjść bez dzidzi.

Jenn - może Ci leci bo niedokładnie zamykasz butelki.

Ja mam laktator reczny medeli i ogolnie jestem zadowolona, ale chcialabym teraz sciagac tak zeby moim mlekiem karmic z butli, a to ciezko wiec musze zakupic elektryczny..

A co do butelek to moj pil z aventa i super zalapal od razu:-) smoczek mam z lovi i tez zlapal od razu juz chyba w 4 dobie, bo to taaki cycol jest, ze ciagle by wisial przy cycu:-)

Ja mam laktator reczny medela harmony,na moje potrzeby wystarcza.wczoraj pierwszy razv użyłam bo my$lałam że mi cycki wybuchną,mała długo spala a potem mało zjadła.smoczek i butelke mam aventa,taką antykolkową chyba.

Doggi ktorym programem odciagasz? Ja strong i na 3 i srednio leci
Albo serio mam malo pokarmu albo nie umiem uzywac laktatora

Ja mam butelke canpol od laktatora i wlasnie w smiczku japa a nie dziurka wiec mlody pije z lovi

Przyszedl wlasnie kurier z nawilzaczem, ciekawe czy bede umiala podlaczyc :p

Agulqa ja działam na tym środkowym programie ale siła ssania max 2 bo inaczej za mocno :) Ja dopiero dziś mam plan cały dzień karmić piersią a sztuczne dopiero w nocy.. Zobaczymy jak pójdzie..

reklama
Do góry