reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Elutka ja tam zakupów sama z wózkiem jako tako nie planuję ;-) A tam gdzie je robię to na luzie z wózkiem sie można zmieścić jakby co. No mówię, chyba,że tatuś będzie chciał nosidło to kupimy,

GAgulqa ładna ;-)
Mommy praktyka weryfikuje wiele rzeczy ;-) wydaje mi się, że chusta często może ułatwić życie ;-) np.wyskoczenie"za róg" do sklepu czy tam przemieszczanie się między regalami w niektórych sklepach (oj ile ja się czasem nawkurzalam-to o czym agulqa napisała).
Ps.na allegro jest kupon na 10zl jakby ktoś pytał :-D :-D

Ostatnia edycja:
Elutka ja nie wyskakuje do sklepu za róg ;-) U mnie nie ma gdzie, bo samo centrum i nie ma po co. Zawsze na zakupy z listą jeżdzę albo małż dostaje liste i kupuje ;-) A zakupy robię dosłownie w 2 sklepach gdzie są szerokie przejścia no chyba , że jakieś święta się zbliżają to ciasno się robi ;-) No ale tak, życie zweryfikuje ;-)

reklama
Do góry