reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Żelka, ta ściąga to o kant dupy roztłuc, ani jednego mojego fotelika nie ma, tak, jakby testowali tylko drogie i markowe...

nawet nie chce mi się tego komentować i wchodzić w kolejną dyskusję ... może Tobie się nie przyda, ale jakaś inna styczniówka skorzysta ... rozwala mnie ta mentalność

Tasia moj lubi w wozku jezdzic nadal a czasami poprostu mnie wozek ratuje w razie histerii. Zapinam pasy i siuuu do domu, bo przeciez nie bede go niosla. Takze nigdy nie wiadomo :) Ja teraz chce kupic pliko mini a moje pliko p3 sprzedam. Nie potrzebuje juz takiego duzego tylko cos na zakupy i krotkie wyjscia lekkiego.

Agulqa co do stwierdzenia, że wszystkie foteliki są atestowane to tak ale tylko jeśli chodzi o dopuszczenie ich do obrotu czyli np. czy materiały nie są rakotwórcze. Najważniejsze są testy zderzeniowe a te mają tylko niektóre modele.

Nulini bo za testy ADAC płacą producenci i to sporo. Z tego powodu foteliki atestowane są drogie.

Ja jeśli chodzi o testy ADAC mam wszystkie atestowane gdyż nie chciałabym kiedyś pluć sobie w brodę, że gdybym miała fotelik z atestem to moje dziecko by żyło. Owszem, może te tańsze foteliki nie są złe ale nikt ich nie sprawdził więc wolę nie ryzykować. Wolę dołożyć 300zł i mieć czyste sumienie, że zrobiłam wszystko aby moje dziecko było bezpieczne. Co do stwierdzenia czy ktoś mało czy dużo jeździ jest bezsensowne bo nikt nie zna dnia ani godziny... Oczywiście to moje zdanie :))))

Ostatnia edycja:
A ja wydałam w c&a 140 zł na ubranka dla Młodego (kąpielówki, bluzeczka z długim rękawem, 6 koszulek z krótkim i spodnie dresowe) :) Do tego bokserki w smyku (darmowa dostawa do Empiku). :) DO tego namówiłam Teściową, by dołożyła się do zakupu - więc da 100 :) Jestem z siebie dumna! ;)

agulqa - nie wiem ile ma szerokości mój wózek, ale na pewno 90cm wysokości siedziska w spacerówce ;) Jak będę miała chwilę to mogę zmierzyć.

ja tak jak AZA - wolę wydać więcej kasy na fotelik, niż później sobie pluć, że przez moje skąpstwo coś się stało.

nawet nie chce mi się tego komentować i wchodzić w kolejną dyskusję ... może Tobie się nie przyda, ale jakaś inna styczniówka skorzysta ... rozwala mnie ta mentalność

Przepraszam bardzo, jaka mentalność? O co chodzi?
Stwierdziłam tylko, że moim zdaniem te testy są do dupy, bo może i fotelików wypisana cała masa, ale przy większość "b.d.", czyli testowane są tylko firmowe i drogie.

nieobecna, szalejesz z zakupami :-D

reklama
Każdy kupuje fotelik dla swojego dziecka, jaki chce i za ile chce. Tak czy inaczej: najlepsze połączenie to bezpieczeństwo + cena i da się taki fotelik znaleźć jak się trochę poszuka. :)

Nulini.. Powiedz mi, jak tu nie kupić takiej koszulki, jak ona do mnie woła: "weź mnie, weź mnie!" ;)
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/w...16-1.html?fq=sizefilter:("62")&sort=price+asc

Wychodzę z założenia, że wolę kupić raz 10 ubranek za grosze i mieć na cały sezon niż później dawać za jedną koszulkę 30 zł. :)

Szkoda, że w c&a ubrania ciążowe to takie worki ;)

Do góry