reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Laski! Pomocy!
Wiecie jaki mam wozek i jaka jest jego kolorystyka?!
Czy uważacie, ze fotelik w kolorze brązowym bedzie do niego pasował? Pytam gdyż aktualny czarny który mam, dostałam od kumpeli. A okazało się, ze ta jest w ciazy i wypadałoby jej go oddać.
Z kolei druga koleżanka ma do sprzedania nieużywany, ale w brązowym kolorze.
O taki: Maxi Cosi Citi

Podpowiedzcie coś :)

LayDeek przypomnij tylko kolor Twojej maszyny, przepraszam za sklerozę :-)
Fotelik śliczny, ten brązowy.. raczej do większości kolorów będzie pasował..

LayDeek, ja bym brała. Ty masz czerwone kołka w tym wózka, nie? no właśnie-a do brązu czerwony fajnie pasuje-przynajmniej dla mnie :-):-):-)

ja mam wózek granatowy, a fotelik kupiłam pomarańczowy jak jesienne drzewa :-D:-D:-D:-D

Laydeek- ten brązowy bardzo fajny. Skoro czarny pasował to myślę że brązowym też nie będzie problemu :)

Ja nowego wózka czy fotelika nie pralam.

No kolka sa czerwone :)
A w sumie ileż tez to dziecko bedzie jeździć w tym wózku z fotelikiem. Jak jest okazja to trza korzystać :)
Dzieki laski za szybki odzew!

Jenn, a Ty se jaja ze mnie robisz???? :D:p

Laydeek- dokładnie :) nie pojezdzi za długo :)

Jenn- laydeek ma wózek który robi furorę na forum :) Ty go masz, Doggi i jeszcze emilchen chyba.

Ja nawet nowe pralam bo mi to nowością smierdzialo i tam jest nirraz więcej syfu niż w używanych rzeczach, gdzieś coś czytalam nt.temat nawet.
Agulqa myślę, że to bez znaczenia jaka firma woreczkow ;-) mi też leci ciurkiem szczególnie jak karmie to z drugiego wtedy leci ale młody nawet ładnie wyciąga wszystko.
Agulqa tylko ty nie szalej z odciaganiem żeby ci się mega nawal nie pojawił. .ja tak rozhulalam cyce przy pierwszym to myślałam że mi je rozsadzi ;-)

reklama
Elutka widze, że Ty też dalej udajesz, że w ciązy jesteś (suwaczek) a mówiłam, że będzie tego brakować :tak::-D:-D:-D

Agulqa, Elutka dobrze pisze, nie wolno szaleć z odcuiąganiem bo można przedobrzyć ... czujesz napięcie w piersiach bardzo silne, masz grudki, piersi są gorące, albo tak wypełnione że dziecku cięzko złapać sutek? Wtedy przed odciągnaiem najlepiej wejsc do wanny i polać piersi ciepłą wodą ułatwi to przepływ mleka, a potem oddciagnąc pokarm, ale tylko do uczucia ulgi, nie opróżniać całej, bo będzie dramat. Jak się wkrótce nie usatbilizuje, to popijać delikatnie szałwie, to laktacja się zmniejszy :tak:

Kurde zaraz powinny przyjść pierwsze kryzysy laktacyjne? ciekawe czy każda mama ma? Bo u mnie jak w książce wszystko po kolei się pojawiało :-D

Do góry