reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Zelka korzystam z tel i nie mam jak zmienić suwaczka :-D no ale dzisiaj mam termin hihi
Agulqa dokładnie tak jak pisze Zelka z tym odciaganiem zresztą to samo mówiła doradca laktacyjny, żeby odciagnac do momentu ulgi-nie całe mleczko.
Zelka ja tak właśnie rozhulalam...

reklama
jezyk, jeszcze chyba Unita ma ten wózek ;-)

agulqa, dokładnie. nie ściągaj za dużo na zapas, bo nie opanujesz sytuacji. ja raz miałam taki kamień, że aż gorączki dostałam. ale tylko raz się zdarzyło na szczęście, bo uczucie nie należało do przyjemnych.

jenn, ooo, fajny :-D Ja to dzisiaj na spontanie kupiłam, wiedziałam, że potrzebuję, jakoś weszłam na dział i bach wzięłam :-p

LayDeeK, na palcach ręki zliczę, ile razy montowałam fotelik na stelażu :-D

Agulqa_b nie ma znaczenia jakiej firmy woreczki. Ja za mój dałam 129zl!! Też nie wiem skąd te różnice bo wszystko było to samo

To faktycznie cena dobra

Sciagac na zapas nie chce ale czasem po karmieniu czuje ze nie wszystko mlody wyciagnal
To wole do butli niz do zlewu ;-) przyda sie mamine mleko w zamrazarce ;-)
A wyrzucic zawsze mozna ;-)

agulqa, jedna osba chce sprzedać za 100 zł z przesyłką. kupiony bodajże w lipcu na prezent, ale nie był potrzebny.

reklama
Do góry