reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

No ola postawiła bratu bardzo wysoko poprzeczkę. Bo to było złote dziecko i nadal jest w sumie tylko trochę zbyt szalone ;) ale ona po mamusi taka ruchliwa ;)

U mnie to samo...
Oj, ciężko Młody będzie mieć, bo Tosia to anioł wcielony :-D

Kupiłam dziś stację meteo z higrometrem, muszę sprawdzić, czy potrzebujemy nawilżacza czy pochłaniacza :-D

reklama
Odebrałam dzisiaj od koleżanki mój lakatator Medela Swing, muszę go tylko wyparzyć i wszystko będzie już gotowe.
Dziewczyny, czy Wy prałyście/czyściłyście nowe foteliki samochodowe? A wyściółkę z gondoli? Ja gondole mam używaną, wygląda na czystą i prawie nie używaną, nie wiem czy i jak to prać... pomóżcie...

A nie da się zdjąć do prania? Ja wyprałam, bo były brudne po dziewczynach :-p Na lato to pewnie lepiej wyprać nowe, a teraz i tak dzieć dotykać nie będzie...

Ja wszystko nowe pralam ale wozek akurat uzywany
Przyjedzie w nd gondola i stelarz wypiore i do boju na spacerki hihi :-D

Czekam na wyplate i kupuje laktator! Z mojego lewego cycka zrobila sie mleczna dolina
To chyba jakies zarty sa, leci z niego non stop :p szkoda mleka marnowac

Doggi chyba nie ma znaczenia ze woreczki do pokarmu beda innej firmy niz laktztor co?
Ile ty placilas za swoj?
Na allegro jest za 160 i za 220...
Nie mam pojecoa skad taka roznica...

reklama
Suseł ja fotelika nie piore, bo jest nowy i cały zafoliowany, ale ta wyściółke od gondoli teraz prałam (jak była nowa to nie), bo jednak ponad 2 lata leżała i się trochę pobudziła i w sumie tylko dlatego ją prałam

Do góry