reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

No ola postawiła bratu bardzo wysoko poprzeczkę. Bo to było złote dziecko i nadal jest w sumie tylko trochę zbyt szalone ;) ale ona po mamusi taka ruchliwa ;)

U mnie to samo...
Oj, ciężko Młody będzie mieć, bo Tosia to anioł wcielony :-D

Kupiłam dziś stację meteo z higrometrem, muszę sprawdzić, czy potrzebujemy nawilżacza czy pochłaniacza :-D

reklama
Odebrałam dzisiaj od koleżanki mój lakatator Medela Swing, muszę go tylko wyparzyć i wszystko będzie już gotowe.
Dziewczyny, czy Wy prałyście/czyściłyście nowe foteliki samochodowe? A wyściółkę z gondoli? Ja gondole mam używaną, wygląda na czystą i prawie nie używaną, nie wiem czy i jak to prać... pomóżcie...

A nie da się zdjąć do prania? Ja wyprałam, bo były brudne po dziewczynach :-p Na lato to pewnie lepiej wyprać nowe, a teraz i tak dzieć dotykać nie będzie...

Ja wszystko nowe pralam ale wozek akurat uzywany
Przyjedzie w nd gondola i stelarz wypiore i do boju na spacerki hihi :-D

Czekam na wyplate i kupuje laktator! Z mojego lewego cycka zrobila sie mleczna dolina
To chyba jakies zarty sa, leci z niego non stop :p szkoda mleka marnowac

Doggi chyba nie ma znaczenia ze woreczki do pokarmu beda innej firmy niz laktztor co?
Ile ty placilas za swoj?
Na allegro jest za 160 i za 220...
Nie mam pojecoa skad taka roznica...

reklama
Suseł ja fotelika nie piore, bo jest nowy i cały zafoliowany, ale ta wyściółke od gondoli teraz prałam (jak była nowa to nie), bo jednak ponad 2 lata leżała i się trochę pobudziła i w sumie tylko dlatego ją prałam

Do góry