reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
LayDeek special for you:) tez szukałam
Miejsce przechowywaniaTemperaturaCzas przechowywaniaW pomieszczeniu (pokój, kuchnia itp.)16°C do 24 godzin

21°C do 10 godzin27°C6-8 godzinW torbie chłodniczej z wkładami chłodzącymiod 15°C do -4°C24 godziny
W lodówceod 3°C do 5 °C3-5 dni
W zamrażalniku lodówki
od -10°C do -15 °C2 tygodnie
W zamrażarce-18°C3-6 miesięcy-20 °C1 rok

Ja mam pojemniki, ale tylko dlatego, że kupowalam cały zestaw tzn
Podgrzewacz, sterylizator, butelki itp i tam były też pojemniki, ale tak to bym kupiła woreczki tez.

Ja w lodówce takiej zwykłej przechowywałam ok.dobe, w temp.pokojowej tak do kilku godzin,w zamrażarce można do pół roku.tylko pamiętać że mleko zmienia w trakcue laktacji swoje właściwości odżywcze,więc mleko z okresu noworodkowego nie pasuje już kilkumiesięcznemu bobasowi.ostatecznie wyprałam wyłożenie gondoli,fotelik zostawie nieprany.

LayDeek i tak fotelik na samym stelażu jest przyczepiony a braz z czerwienią super :)

Ja jak Elutka pralam wszystko. Teraz fotelik musze wyprac bo kolezanka mi oddala i nie wiem czy prala. Dobrze ze mi przypomniałyscie.

Ja z fotelika i wózka nic nie prałam. Nowe wszystko, z kartona wyciągnięte, zresztą z wózka nie miała bym co prać.

Gdzie w jakimś sklepie kupię te woreczki? Albo w aptece dostanę? Co do laktatora to mam zwykly aventa ręczny.

reklama
Do góry