reklama
dagi27
Fanka BB :)
LayDeek special for you tez szukałam
Miejsce przechowywaniaTemperaturaCzas przechowywaniaW pomieszczeniu (pokój, kuchnia itp.)16°C do 24 godzin
21°C do 10 godzin27°C6-8 godzinW torbie chłodniczej z wkładami chłodzącymiod 15°C do -4°C24 godziny
W lodówceod 3°C do 5 °C3-5 dni
W zamrażalniku lodówki
od -10°C do -15 °C2 tygodnie
W zamrażarce-18°C3-6 miesięcy-20 °C1 rok
Ja mam pojemniki, ale tylko dlatego, że kupowalam cały zestaw tzn
Podgrzewacz, sterylizator, butelki itp i tam były też pojemniki, ale tak to bym kupiła woreczki tez.
Miejsce przechowywaniaTemperaturaCzas przechowywaniaW pomieszczeniu (pokój, kuchnia itp.)16°C do 24 godzin
21°C do 10 godzin27°C6-8 godzinW torbie chłodniczej z wkładami chłodzącymiod 15°C do -4°C24 godziny
W lodówceod 3°C do 5 °C3-5 dni
W zamrażalniku lodówki
od -10°C do -15 °C2 tygodnie
W zamrażarce-18°C3-6 miesięcy-20 °C1 rok
Ja mam pojemniki, ale tylko dlatego, że kupowalam cały zestaw tzn
Podgrzewacz, sterylizator, butelki itp i tam były też pojemniki, ale tak to bym kupiła woreczki tez.
Ja w lodówce takiej zwykłej przechowywałam ok.dobe, w temp.pokojowej tak do kilku godzin,w zamrażarce można do pół roku.tylko pamiętać że mleko zmienia w trakcue laktacji swoje właściwości odżywcze,więc mleko z okresu noworodkowego nie pasuje już kilkumiesięcznemu bobasowi.ostatecznie wyprałam wyłożenie gondoli,fotelik zostawie nieprany.
dagi27
Co do prania, to wypralam wszystko jak leci i co dało się ściągnąć z gondoli czy fotelika.
MommyTigger
Ja z fotelika i wózka nic nie prałam. Nowe wszystko, z kartona wyciągnięte, zresztą z wózka nie miała bym co prać.
Gdzie w jakimś sklepie kupię te woreczki? Albo w aptece dostanę? Co do laktatora to mam zwykly aventa ręczny.
Gdzie w jakimś sklepie kupię te woreczki? Albo w aptece dostanę? Co do laktatora to mam zwykly aventa ręczny.
dagi27
Mommy te woreczki prócz apteki kupisz na allegro czy nawet w smyku
agulqa_b
U nas w smyku nie mieli samych woreczkow i pojemnikow tylko w zestawie z laktatorem :-\
reklama